!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
GENERAL:
Προσφατα εβαλα δυο οργανακια στο αμαξι αλλα δυστυχως ο ενας αισθητηρας θερμοκρασιας ειναι μαλλον ελαττωματικος οποτε θα πρεπει να τον αντικαταστησω. Υπαρχει καποιο παλικαρι που μπορει να βοηθησει μεσω ebay? Δυστυχως δεν εχω καρτα για να κανω εγω την συναλλαγη. Εαν θελει καποιος να βοηθησει ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστω!!!
saldale:
Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας (προς το παρόν) Χάρη.
Συναλλαγές με το εξωτερικό μέσω πιστωτικών καρτών και PayPal, δεν επιτρέπονται λόγω των capital controls που έχουν επιβληθεί.
simkoz:
--- Quote from: saldale on September 10, 2015, 01:42:22 PM ---Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας (προς το παρόν) Χάρη.
Συναλλαγές με το εξωτερικό μέσω πιστωτικών καρτών και PayPal, δεν επιτρέπονται λόγω των capital controls που έχουν επιβληθεί.
--- End quote ---
Αντώνη τι λες? αφού το φόρουμ έχει μπάρμπα στην Κορώνη, τον Ελβετικό σύνδεσμο.
Για να μην παρεξηγηθώ, για τα παιδιά που γνωρίζω και εμπιστεύομαι μπορώ να βοηθήσω με αγορά από το εξωτερικό και μου βάζετε τα λεφτά στον λογαριασμό μου στην Αθήνα.
Προμήθεια μόνο 50% ή βόλτα με το ΜΧ5 σας το καλοκαίρι
jSkyline:
Γενικά ειναι πολυ μπερδεμα οι αγορες στο εξωτερικό το PayPal κρατάει και ενα σωρό ακόμα προμήθειες οπως πχ με ισοτιμιες κτλ. Πιστευω πως αυτή τη στιγμη ακόμα και αν μπορείς να παραγγείλεις καλό ειναι να το αποφύγεις γιατι επικρατεί ενας μικρός χαμός...
Konstantinos:
Μπράβο για την αβροφροσύνη, Σίμο! Πραγματικά θα έλυνε τα χέρια όλων (εμού συμπεριλαμβανομένου) όσων δεν θέλουν/ μπορούν να παρακάμψουν τον περιορισμό των ελληνικών δεδομένων με τεχνάσματα που έχουν διατυπωθεί και στο forum μας. Παρεμβαίνω όμως και συνιστώ να μην το κάνεις.
Εντολέας μου πρόσφατα χρειάστηκε σε έλεγχο καταθέσεων να δικαιολογήσει μικροποσά στον λογαριασμό του, προερχόμενα από μαζική αγορά προϊόντων για λογαριασμό μελών αυτοκινητιστικού forum καλή ώρα. Χωρίς υφιστάμενα capital controls και πάλι βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Ειδικά επί των περιορισμών που ισχύουν στην Ελλάδα, μπορεί κανείς να βρει μεγάλο μπελά. Τώρα αν πρόκειται συνδρομή σε μια δύο αγορές δεν υφίσταται ζήτημα. Θέλει προσοχή όμως για περισσότερες. Ας το έχουμε κατά νου. Μακάρι να ήταν τόσο απλό.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version