!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (74/107) > >>

spoumi:
To ότι είναι τελωνείο δε σημαίνει ότι θα σε πιάσει κιόλας.
Εμένα μία φορά με είχε πιάσει από Κίνα κι εμένα για παρόμοια αξία και με πήρανε τηλέφωνο να πάω να το παραλάβω κάπου στο περιστέρι και να πληρώσω εκεί τα κερατιάτικα.
Σύνολο ήταν 120 ευρώ (για αξία 300ιων περίπου υποτιμολογημένα στα 150).

Πρόσφατα έκανα εκτελωνισμό μαζί με έναν φίλο για ένα δικό του πακέτο αλλά αυτό ήταν από fedex οπότε δεν ξέρω να σου πω τι παίζει για ΕΛΤΑ.

Reverant:
Αν είναι πάνω από 2 ημέρες, ναι πιθανότατα να πληρώσεις. Το κόστος υπολόγιζε το στο 23% + ~4% + 15€. Τα επί της εκατό στην συνολική αξία του δέματος (περιεχόμενο + μεταφορικά). Μέσω ΕΛΤΑ δεν μπορείς να το εκτελωνίσεις μόνος σου.

Gas21:
Ολα καλα !
0 ευρω τελικα!

soukos333:

--- Quote from: saldale on July 02, 2015, 09:04:06 PM ---Προσοχή παιδιά.

Κυκλοφορεί "phishing email" απο service@intl.paypaI.com <teeam@serv1cework.onmicrosoft.com>,  με τίτλο "We Need Help Resolving Issue Case ID PP-741-105-801".

Ζητάει να κάνεις login στο PayPal account με αφορμή κάποια limitations στον λογαριασμό σου και υποκλέπτει το user name & password.

--- End quote ---
...σωστος, ευχαριστουμε  :good:

anastashs:
μηπως θα ξερατε να μου πειτε που μπορω να βρω τα νικελακια ....bar rool... για μοντελο 2007??

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version