!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
option-D:
ΔΑΣΜΟΙ / ΦΠΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ
45.00
Δ.Ε.Τ.Ε.
0.00
Δ.Ε.Χ.Ε.
0.00
ΕΞΟΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
15.00
ΑΜΟΙΒΗ
82.41
ΣΥΝΟΛΟ
142.41
Αν τα κάνω μόνος μου είναι 45,00+15,00+25,00 (νταβατζιλίκι) = 85,00 + διόδια + βενζίνες (χώρια ότι θα χάσω μια μέρα + την ταλαιπωρία)
iliasfyntanidis:
Έχω πάει....
Έχασα μία μέρα...σχεδόν
Εάν δεν ήταν ένα παληκάρι να μας συμπληρώσει την δήλωση θα έπρεπε να λαδώσουμε ένα σκατόγερο τελωνειακό...ο οποίος μας έκλεινε το μάτι και μου είπε επί λέξη''Είδες πως γίνεται η διαδικασία.Την επόμενη φορά δεν θα είναι εδώ κανένας να σε βοηθήσει...''
Εάν δεν κάνω λάθος είναι 9 γραφεία...
Με το που πας βλέπεις το δέμα σου και αν συμφωνείς αρχίζει ο Γολγοθάς...
Τα πρώτα ευρώ τα δίνεις στην μεταφορική εταιρεία που έχει το δέμα σου για να πάρεις τα ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ.
Ακόμα και στην Ολυμπιακή πληρώνεις λεφτά...είναι η τελευταία πίστα του ''παιχνιδιού''
Γλίτωσα ένα 45-50 άρι αν θυμάμαι καλά...
Αξίζει για την εμπειρία για να δεις πως δουλεύει το σύστημα ακόμα μία φορά.
Τα χαρτιά ακόμα τα έχω κρατήσει κάπου.Είναι σαν να κάνεις ψυχανάλυση η όλη διαδικασία.
Θα ξαναπήγαινα.
option-D:
Εγώ πάω για 40€ κέρδος αλλά αν αφαιρέσεις τη μια μέρα που θα χάσω από τη δουλειά + το μπλέξιμο + άμα δεν τα καταφέρω, στην καλύτερη πάω για το τίποτα, στη χειρότερη θα βγω κι άλλο χαμένος.. θα τα πλερώ μου φαίνεται, είναι αδιέξοδο.. αν ήταν λιγότερα τα μεταφορικά, θα το άφηνα να γυρίσει πίσω..
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Liakos:
Πως ειναι δυνατον να σου ζητανε 142€ για δεμα αξιας 178€?
Μηπως εχει κανει καμια μαλακια ο πωλητης?
kacey:
--- Quote from: option-D on October 03, 2014, 05:07:48 PM ---ΔΑΣΜΟΙ / ΦΠΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ
45.00
Δ.Ε.Τ.Ε.
0.00
Δ.Ε.Χ.Ε.
0.00
ΕΞΟΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
15.00
ΑΜΟΙΒΗ
82.41
ΣΥΝΟΛΟ
142.41
Αν τα κάνω μόνος μου είναι 45,00+15,00+25,00 (νταβατζιλίκι) = 85,00 + διόδια + βενζίνες (χώρια ότι θα χάσω μια μέρα + την ταλαιπωρία)
--- End quote ---
"ΑΜΟΙΒΗ"... Τι δεν καταλαβαινεις?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version