!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
option-D:
Ό,τι γράφει ο kacey..
Είναι ακριβώς στη φάση που σε πάει στα διπλά σχεδόν..
Τον ΦΠΑ δεν έχω απολύτως καμία αντίρρηση να τον πληρώσω, όλα τα υπόλοιπα είναι νταβατζιλίκια..
Reverant:
Το αναλύουν ακριβώς όπως το έγραψε πιο πάνω.
Πιο παλιά πέρνανε 80€ αμοιβή και για τις εξαγωγές και ευτυχώς το ρίξανε στα 40€.
mx5silver:
με τι ηρθε το δεμα? ups? fedex?
ειχα παρει ένα κινητο που εκανε 60 ευρα + 10 μεταφορικα με την ups.
ο κινεζος το εστειλε υποτιμολογημενο και στο invoice δηλωσε 50 δολαρια, δηλαδή 42 ευρα.
από την ups μου ζητησαν 124 να κανουν την διαδικασια και να μου το φερουν σπιτι
80 περιπου αν το εκανα μονος μου....
τελικα μετα από 1 μηνα και μετα από πολλες ακαρπες επικοινωνιες με την ups χωνεψα ότι θα επρεπε να δωσω τα 80 για να το παρω μονος μου.
παιρνω στο τελωνειο τηλ και μου λενε μετα τις 14 μερες χρεωνουν 7 ευρα την ημερα την αποθηκευση :o
και επρεπε να δωσω 178 για να το παρω μονος μου.....
οποτε και το παρατησα στο τελωνειο
λεει και καλα μετα τους 3 μηνες τα αζητητα πανε για καταστροφή, που δηλαδή σημαινει ότι τωρα καποιος μπαρμπατελωνης :moutza:θα χαιρεται το κινητο μου.... :'(
option-D:
Πάνο, με ΤΝΤ ήταν.. Κλάμα είναι για τέτοια μικροποσά, δεν είναι να σου κάτσει στραβή.. Να είχε τουλάχιστον το φόρο μόνο ή άντε και αμοιβή αλλά με ποσοστό μέχρι κάποιο ποσό..
Πχ μέχρι 1000€ 5% αμοιβή, άρα 50€.. Με τόσα δέματα την ημέρα, δεν νομίζω να έχουν και παράπονο οι μεταφορικές..
bill_viper:
Μάνο πλήρωσε τα να σου κάνουν άλλοι τη διαδικασία να ξεμπερδεύεις. Σίγουρα θα χάσεις όλο σου το πρωϊνό. Been there done that. Την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε ρολόι από Αμερική με UPS, 75€ αξία πραγματική και αναγραφόμενη του ρολογιού, άλλα 80€ όλα τα του εκτελωνισμού. Double score.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version