!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (5/107) > >>

philosopher:
Ενημερωτικά, αυτό το αυτοκολητάκι πρέπει να βλέπουμε όλοι στις αγορές μας απο την απένανατι όχθη του Ατλαντικού.  :good:

vaggelis g:
Γεια σας παιδια,θελω να αγορασω απο τον trademotion μλοκε και κ\π και κατι ρουλεμαν μεσο πιστοτικις καρτας alha bank enter visa,εχει αγορασι καποιος απο εκει και να εχει καποιο προβλιμα,και η καρτα εχει οριο 1000 ευρω και τα πραγματα κανουν 1100,τη θα κανω για να μου τα στιλη ολα μαζι?????......ευχαριστω......!!!

xenos:

--- Quote from: vaggelis g on November 17, 2009, 10:36:35 PM ---Γεια σας παιδια,θελω να αγορασω απο τον trademotion μλοκε και κ\π και κατι ρουλεμαν μεσο πιστοτικις καρτας alha bank enter visa,εχει αγορασι καποιος απο εκει και να εχει καποιο προβλιμα,

--- End quote ---

Έχουν αγοράσει αρκετοί. Πρόβλημα δεν υπάρχει, μόνο το ρίσκο του τελωνείου.  ;)

--- Quote from: vaggelis g on November 17, 2009, 10:36:35 PM ---η καρτα εχει οριο 1000 ευρω και τα πραγματα κανουν 1100

--- End quote ---

1100$ ή 1100€? Αν είναι το 2ο, προφανώς δεν μπορείς να υπερβείς το όριο. Μπορείς να πάρεις τηλ. την τράπεζα να το αυξήσει λίγο βέβαια.

--- Quote from: vaggelis g on November 17, 2009, 10:36:35 PM ---τη θα κανω για να μου τα στιλη ολα μαζι?????......ευχαριστω......!!!

--- End quote ---

Θα πας εδώ: http://www.trademotion.com/storefront/index.cfm?action=contactus&siteid=214264 ,θα συμπληρώσεις τη φόρμα και θα τον ρωτήσεις ότι θέλεις. Τα μεταφορικά είναι μέσα στο ποσό?

vaggelis g:
ειναι 1100 ευρω,του εχω στιλει mail και μου εχει λιση αρκετες αποριες,παντος παω να κανω την παραγγελια και στο τελος μου λεει πως δεν εχω βαλη τον κοδικο της καρτας σοστα....εσεις πως παραγελνετεαπο εκει χορις προβλιμα.......????

VasmaV:
εφόσον είναι πάνω από το όριο της κάρτας σου, πες του να περάσει το ποσό 2 φορές μισό-μισό σε 2 διαφορετικές μέρες και να στο στείλει τη 2η μέρα αφού πληρωθεί. Έχει ξαναγίνει το θέμα και το ξέρει ο trade ;)

Για τον κωδικό δεν ξέρω να σου πω κατι. Εγώ δεν είχα θέμα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version