!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (4/107) > >>

Kotsovolos:
δεν εχω κανει αγορα απο goodwin αλλα οσες εχω κανει ειναι με prepaid απο κυπρου και δεν εχω αντιμετωπισει κανα προβλημα

cymru:
Παιδες τελικα βρηκα πολλα ενδιαφεροντα πραγματακια απο τον MOSS αλλα οταν παω να κανω check out δεν μου εμφανιζει τιμη για μεταφορικα...Ξερετε τι παιζει;;;Επισης τι γινεται με το τελωνειο με τον συγκεκριμενο κυριο;;;

spoumi:

--- Quote from: cymru on November 02, 2009, 04:20:24 PM ---Παιδες τελικα βρηκα πολλα ενδιαφεροντα πραγματακια απο τον MOSS αλλα οταν παω να κανω check out δεν μου εμφανιζει τιμη για μεταφορικα...Ξερετε τι παιζει;;;Επισης τι γινεται με το τελωνειο με τον συγκεκριμενο κυριο;;;

--- End quote ---
ο Μoss έχει την εξής κακιά συνήθεια αφού κάνεις την παραγγελία να σου στέλνει σε mail τα μεταφορικά.
Όσο για το τελωνείο υποτιμολόγηση μέχρι πρότινως δν έκανε.

nmwisima:
Και είναι και πανάκριβος. Απορώ πως ψωνίζει κάποιος από εκεί.

Manolis:

--- Quote from: spoumi on November 02, 2009, 04:21:39 PM ---
--- Quote from: cymru on November 02, 2009, 04:20:24 PM ---Παιδες τελικα βρηκα πολλα ενδιαφεροντα πραγματακια απο τον MOSS αλλα οταν παω να κανω check out δεν μου εμφανιζει τιμη για μεταφορικα...Ξερετε τι παιζει;;;Επισης τι γινεται με το τελωνειο με τον συγκεκριμενο κυριο;;;

--- End quote ---
ο Μoss έχει την εξής κακιά συνήθεια αφού κάνεις την παραγγελία να σου στέλνει σε mail τα μεταφορικά.
Όσο για το τελωνείο υποτιμολόγηση μέχρι πρότινως δν έκανε.

--- End quote ---

Εχει και δεύτερη κακιά συνήθεια.......θυμάται να σου στείλει το μαιλ μετά από καμιά 15αριά μέρες...΄
Για την υποτιμολόγηση ναι σε σχετικό μου ερώτημα πριν καιρό έφαγα άκυρο,οπότε έφαγε κ αυτός.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version