!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

<< < (6/20) > >>

leonidas11b:
Να σκεφτείς ότι ο Έλληνας λαστιχάς θα σου δώσει τιμή με τα περαστικά μαζί ενώ ο ξένος μόνο τιμή ελαστικών.
Τα περαστικά είναι από 15-20 ευρώ έως και 50 ευρώ.Κοινός ότι λείπει από τον καθένα.

GENERAL:

--- Quote from: leonidas11b on June 11, 2012, 06:29:51 PM ---Να σκεφτείς ότι ο Έλληνας λαστιχάς θα σου δώσει τιμή με τα περαστικά μαζί ενώ ο ξένος μόνο τιμή ελαστικών.
Τα περαστικά είναι από 15-20 ευρώ έως και 50 ευρώ.Κοινός ότι λείπει από τον καθένα.

--- End quote ---

Λεωνιδα οταν πριν 2 περιπου χρονια αγορασα απο τον CAMSKILL τα TOYO T1R 205/45/17 στα 300ευρω με τα μεταφορικα εδω τα εβρισκα απο 610-640ευρω μαζι με τα περαστικα. Εγω σου λεω οτι δεν παιζει να εχει αυτη την τιμη ομως και 500ευρω χωρις τα περαστικα να σου βγουν παλι κερδισμενος εισαι τουλαχιστον ενα 5οευρω ή στην καλυτερη 80ευρω!!!

iNFiNiTy:
Τα 050Α, που έβαλα δοκιμαστικά στο καλάθι του camskill, βγαίνουν ακριβότερα σε σχέση με Ελλάδα (έτυχε να ρωτήσω την προηγούμενη εβδομάδα) χωρίς μεταφορικά και χωρίς τοποθέτηση.

alfie86:
Χαρη εχω εναν γνωστο μου λαστιχα στην ελευσινα(Χυτας λεγεται)απο τον οποιο εχω βαλει πολλες φορες λαστιχα παλαιοτερα και εχει τεραστια ποικιλια..Αν θελεις να κανω καμια διερευνητικη ερωτηση...Οσο για την διασταση εγω ενδιαφερομαι για αυτην που φοραω δλδ 205/45

GENERAL:
1. GENERAL 155/65/14
2. ALFIE86  205/45/17

Οσο γα τον λαστιχα σου Νικο οταν με το καλο ολοκληρωθει η λιστα τοτε θα παμε παρεα και θα μας δωσει την προσφορα του!!! Εαν και κανεις αλλος εχει αναλογη σχεση με λαστιχα ας μου στειλει πμ και θα συννενοηθουμε!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version