!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Συνεργασία Mazda με Alfa Romeo

<< < (15/32) > >>

Gas21:
Η Alfa τελευταία μας έχει φλομώσει στα gayάμαξα (μιτοτζουλιετες κλπ) :girlie:
Μόνο η 159 μου αρέσει προσωπικά απο τα καινούρια.
Είμαι πολύ περίεργος να δώ το (τελικό) σχέδιο του roadster..
Πιστεύω θα είναι σίγουρα 2000-3000 πιο ακριβό απο το mazda.

Konstantinos:

--- Quote from: Liakos on January 21, 2013, 06:20:27 PM ---
Αν η alfa ειχε την τεχνογνωσια δε νομιζω οτι θα χρησιμοποιουσε την πλατφορμα της mazda. Ποιο ηταν το τελευταιο roadster(=πισωκινητο, διθεσιο, ανοιχτο) της alfa?

--- End quote ---

Η Αlfa 8C Competitione Spyder  :finger:   :giveheart:

Eγώ χαλαρά θα το αγόραζα. Είμαι λάτρης των alfa, από τα 6 μου, όταν κάθε μέρα τη περνούσαν στο συνεργείο για να βγουν μια βόλτα και να ξαναμπούν την επομένη. Βλέποντας το θείο μου να συμβιώνει στα 55 του με μια guilietta 1.8 QV στο πανέμορφο και gay λευκό, συνειδητοποιώ ότι αρχίζουν να ανοίγουν μια νέα σελίδα στο θέμα αξιοπιστίας. Πραγματικά το έχει σκίσει και δεν έχει πει κουβέντα παρά τα 35.000χλμ που κουβαλάει από τα μέσα του 2012 (!) Αν μεταφέρουν την τεχνογνωσία της mazda και σχεδιάσουν μια σύγχρονη καρότσα (γιατί το ibuki project ήταν καλό για το 2005 που λανσαρίστηκε, αλλά σχεδιαστικά είναι πολύ πίσω σήμερα) θα δημιουργήσουν το απόλυτο roadster για μένα. Δεν θα είναι πάντως σαν το σχέδιο της φωτογραφίας..πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να ντύσουν το πάτωμα της mazda με αυτό το περίβλημα....σύμφωνα με τη τάση των αυτοκινητοβιομηχανιών να χρησιμοποιούν κοινά μέρη (βλ. NC - Rx-8 - Mazda 6 )...οπότε το κόβω με μουράκι από Ιουλιέττα

simkoz:
Θα παιζει και η 4C... Καλά να ειμαστε να τις χαζευουμε

SchumiMx5:

--- Quote from: HOUZIK on January 21, 2013, 05:40:00 PM ---Δηλαδη θα αγοραζατε μχ5 με σηματακι, κινητηρα και ηλεκτρικα alfa?

--- End quote ---
Καλύτερα με τα πόδια...

Trelos7:
Πρώτα απο όλα στο λινκ απο το autotriti δεν βρίσκω τίποτα το ωραίο για ένα roadster. Μούρη σε στυλ F1 με την κλασική γρύλια της alfa?? Ποπός ότι να ναι; Μου θυμίζει America απο πίσω. Ναι, να ήταν σαν την 4c να συμφωνήσω, αλλά αυτό το project με αφήνει αδιάφορο. Κοιτάχτε απλά τους καθρεύτες!

Παρ'όλα αυτά , είμαι σίγουρος ότι η alfa δεν θα κάνει τέτοιο foul και το μοντέλο που θα παρουσιάσει θα είναι αρκετά πιο όμορφο. Σε τελική ανάλυση, για εμάς ( ή όσους απο εμάς θα μπορούν να το αποκτήσουν) ρόλο θα παίζει περισσότερο ο κινητήρας, η εξέλιξή του και το βάρος του αυτοκινήτου. Ότι και να γίνει σχεδιαστικά (εκτός και αν κάποιο είναι έκτρωμα) λίγο θα μας νοιάζει  :P

Ειδικά το μοντέλο της alfa, μόνο καλύτερο θα γίνει απο αυτή τη συνεργασία, οπότε, ας αναμένουμε

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version