!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Συνεργασία Mazda με Alfa Romeo

<< < (14/32) > >>

Vrondos:
την τιμη την αφήνω τκός στη σκέψη μου, δεν ξέρω ούτε την μεν ούτε τη δε.
ως ιδέα πάντως πολύ ελκυστική στο μαυλό μου η ALFA αν μοιάζει με αυτό το... γλυπτό
που είδα στο link.

Αν μιλάμε επί πραγματικού, να είμαστε καλά να μπορέσω να διατηρήσω αυτό που έχω και είμαι και ευχαριστημένος.
:)

Liakos:
To εχω γραψει στο παρελθον, αλλα επαλαμβανω. Μακαρι η alfa να βγαλει ενα αξιολογο πισωκινητο roadster το οποιο θα τιμολογηθει παραπλησια με το mx5.
Θα ειναι ενα πραγματικο κινητρο για τη mazda να βελτιωσει ακομα περισσοτερο το καλυτερο roadster του κοσμου.

Το πανω χερι θεωρω οτι το εχει η mazda. Συνηθως αριστευει ο διαβασμενος μαθητης, οχι αυτος που αντιγραφει.

Vrondos:
...Αν μιλάς για το ποιό αυτοκίνητο θα είναι καλύτερο, τότε μαλλον η mazda λόγω κυρίως πρόσφατης τεχνογνωσίας έχει το πανω χέρι, αν και
δεν είναι η Alfa καμία αμελητέα μάρκα στον τομέα των σπορ αυτοκινήτων και δη των roasdster... τουναντίον θα έλεγα.
Είναι άδικο να την βάζουμε στη θέση του απλού αντιγραφέα.

Αν μιλάμε για πωλήσεις (αν οι τιμές είναι παραπλήσιες), αμφιβάλλω αν η mazda θα έχει το πάν χέρι και εκει...

Συμφωνώ για τον ανταγωνισμό που λέει ο Liakos κατά τα άλλα.

Liakos:

--- Quote from: Vrondos on January 21, 2013, 06:10:34 PM ---...Αν μιλάς για το ποιό αυτοκίνητο θα είναι καλύτερο, τότε μαλλον η mazda λόγω κυρίως πρόσφατης τεχνογνωσίας έχει το πανω χέρι, αν και
δεν είναι η Alfa καμία αμελητέα μάρκα στον τομέα των σπορ αυτοκινήτων και δη των roasdster... τουναντίον θα έλεγα.
Είναι άδικο να την βάζουμε στη θέση του απλού αντιγραφέα.

Αν μιλάμε για πωλήσεις (αν οι τιμές είναι παραπλήσιες), αμφιβάλλω αν η mazda θα έχει το πάν χέρι και εκει...

Συμφωνώ για τον ανταγωνισμό που λέει ο Liakos κατά τα άλλα.

--- End quote ---

To miata κανει τουλαχιστον τις μισες του πωλησεις στην Αμερικη. Εκει η alfa ειναι απλα ανυπαρκτη.

Αν η alfa ειχε την τεχνογνωσια δε νομιζω οτι θα χρησιμοποιουσε την πλατφορμα της mazda. Ποιο ηταν το τελευταιο roadster(=πισωκινητο, διθεσιο, ανοιχτο) της alfa?

Βεβαιως κ θα αγοραζα την alfa αν εκανε την υπερβαση κ κατασκευαζε ενα καλυτερο roadster απο τη mazda.

Vrondos:
Ναι όντως, για την Αμερική έχεις δίκιο.

Αφού το περιορίζεις (και σωστά) στο πισωκίνητο, τότε προφανώς πάμε πολύ πίσω, δεν θυμάμαι τώρα ποιό ήταν το τελευταίο :)
Αλλά αυτό που γενικά θέλω να πω είναι ότι έχει μακρά και λαμπρή ιστορία η Alfa στα σπορ και στα roadster. Δεν είναι και η... Volvo
για να πούμε ότι θα είναι απλός αντιγραφέας  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version