!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Car Videos & Multimedia
dimsabas:
Κοίτα, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους καταιγιστικούς ρυθμούς των επαγγελματιών με τα θηρία κι αυτό μας φαίνεται μέτριο. Διαφωνώ. Σκέψου ότι είναι ένα αυτοκίνητο που μόλις έχει παραλάβει/στρώσει, δεν ξέρει ακόμα τα χούγια του, το Ring είναι μια πάρα πολύ δύσκολη πίστα στην οποία δεν έχει ξαναμπεί ποτέ... Παρ' όλα αυτά, σε μερικές στροφές με σκασμένη 3η ακούς τα (εργοστασιακά) ημισλίκ να ουρλιάζουν. Θα το τολμούσα αυτό εγώ; Ή εσύ; Και στο κάτω-κάτω, δεν είναι όλοι Vatanen. Είναι κάποιος με βαθιά ομολογουμένως τσέπη που κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο που είχε χρόνια. Δεν πήγε για να σπάσει το ρεκόρ πίστας, πήγε για να το χαρεί.
ΥΓ. Ειδικά στα πρώτα λεπτά του video, μου κόπηκε η ανάσα. Είναι με πολλά στο κοντέρ (200+), συνεχείς αναπηδήσεις και ανοιχτές στροφές. Άραγε ξέρει ότι το αυτοκίνητό του κρατάει σε αυτά τα χλμ ή το εικάζει; Και πού έχει συνηθίσει να πηγαίνει με τόσα σε τόσο ανοιχτές στροφές; Στα Μέγαρα μήπως; Μωρέ, μια χαρά γύρος είναι και με το παραπάνω! Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον! :exaclty:
Basilmx5:
--- Quote from: dimsabas on September 25, 2009, 06:55:43 PM ---Κοίτα, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους καταιγιστικούς ρυθμούς των επαγγελματιών με τα θηρία κι αυτό μας φαίνεται μέτριο. Διαφωνώ. Σκέψου ότι είναι ένα αυτοκίνητο που μόλις έχει παραλάβει/στρώσει, δεν ξέρει ακόμα τα χούγια του, το Ring είναι μια πάρα πολύ δύσκολη πίστα στην οποία δεν έχει ξαναμπεί ποτέ... Παρ' όλα αυτά, σε μερικές στροφές με σκασμένη 3η ακούς τα (εργοστασιακά) ημισλίκ να ουρλιάζουν. Θα το τολμούσα αυτό εγώ; Ή εσύ; Και στο κάτω-κάτω, δεν είναι όλοι Vatanen. Είναι κάποιος με βαθιά ομολογουμένως τσέπη που κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο που είχε χρόνια. Δεν πήγε για να σπάσει το ρεκόρ πίστας, πήγε για να το χαρεί.
ΥΓ. Ειδικά στα πρώτα λεπτά του video, μου κόπηκε η ανάσα. Είναι με πολλά στο κοντέρ (200+), συνεχείς αναπηδήσεις και ανοιχτές στροφές. Άραγε ξέρει ότι το αυτοκίνητό του κρατάει σε αυτά τα χλμ ή το εικάζει; Και πού έχει συνηθίσει να πηγαίνει με τόσα σε τόσο ανοιχτές στροφές; Στα Μέγαρα μήπως; Μωρέ, μια χαρά γύρος είναι και με το παραπάνω! Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον! :exaclty:
--- End quote ---
Θα συμφωνησω στο οτι ειμαστε συνηθισμενοι να βλεπουμε videos επαγγελματιων κ ολα τα αλλα μας φαινονται αργα...
Εκτος αυτου η πιστα δεν ειναι επιπεδη εχει ανηφορες κατηφορες στροφες στα καπακια..ειναι πολυ υπουλη κ δυσκολη απτην αποψη οτι απαξ κ φυγεις εισαι στις μπαρες ή εχεις γυρισει τις ροδες σου αναποδα αφου σε καποια σημεια ειναι κατι σαν στυλ πεζοδρομιο... δεν εχεις χρονο για διορθωσεις..
gr8:
Falken Parkhouse drift BMW M3 V8 Remmo Niezen
--- Quote ---F&F TokyoDrift OWNED by team Falken!
--- End quote ---
:P
jSkyline:
--- Quote from: gr8 on September 26, 2009, 02:33:10 AM ---Falken Parkhouse drift BMW M3 V8 Remmo Niezen
--- Quote ---F&F TokyoDrift OWNED by team Falken!
--- End quote ---
:P
--- End quote ---
Σιγα μην σκισει κανενα καλσον !!! :P
Oι καμερες ασφαλειας του Mall εχουν καταγραψει πολυ ομορφοτερες στιγμες ;)
Basilmx5:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=phf_sLQ000I&feature=channel[/youtube]
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version