!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Car Videos & Multimedia

<< < (254/299) > >>

mx5mk1:

copy-paste φωτογραφία από το link  του Αιμίλιου παραπάνω !

xenos:
Τι terry grant λέμε τώρα! Καλαμάτα rules! Ρε bill viper πες και εσύ που ξέρεις...  :punish:
Αιμίλιε, όποιοι και να ναι, ότι και να ναι (κράτα μου απόψε συντροφιάαααααα), το λαθος δεν αργεί να γίνει οπότε καλό είναι να μην βρίσκονται κοντά πεζοί...  ;)

option-D:
Είδες πουθενά κάτι επικίνδυνο κύριε Ξενοφών; Το παίζεις κι έξυπνος  :punish:
Ο Λευτέρης ο Γκραντ δεν ήταν αυτός που έκανε εκείνο το δύσκολο, που έτρωγε κρουασάν ενώ έκανε ντριφτ στον Καρτόδρομο; Φοβερός!  :excited:

xenos:

--- Quote from: option-D on July 09, 2010, 09:37:13 AM ---Είδες πουθενά κάτι επικίνδυνο κύριε Ξενοφών; Το παίζεις κι έξυπνος  :punish:

--- End quote ---

Έχεις δίκιο! Δεν υπάρχουν επικίνδυνοι οδηγοί, υπάρχουν πεζοί που δεν τρέχουν αρκετά γρήγορα!  :llol:

--- Quote from: option-D on July 09, 2010, 09:37:13 AM ---Ο Λευτέρης ο Γκραντ δεν ήταν αυτός που έκανε εκείνο το δύσκολο, που έτρωγε κρουασάν ενώ έκανε ντριφτ στον Καρτόδρομο; Φοβερός!  :excited:

--- End quote ---

Στον καρτόδρομο?  :????: Δεν ξέρω, μαζεύονται διάφορες προσωπικότητες εκεί (kazaama κλπ) οπότε δε γνωρίζω.  :-\

bill_viper:

--- Quote from: xenos on July 09, 2010, 09:26:55 AM ---Τι terry grant λέμε τώρα! Καλαμάτα rules! Ρε bill viper πες και εσύ που ξέρεις...  :punish:
Αιμίλιε, όποιοι και να ναι, ότι και να ναι (κράτα μου απόψε συντροφιάαααααα), το λαθος δεν αργεί να γίνει οπότε καλό είναι να μην βρίσκονται κοντά πεζοί...  ;)

--- End quote ---
Πριν το αναφέρει ο Αιμίλιος δεν τους ήξερα.. :oops:
Από τους πολλούς κάγκουρες που έχουμε στην πόλη μας έχω σταματήσει ν'ασχολούμαι με τα της Καλαμάτας! :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version