!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
jSkyline:
--- Quote from: nmwisima on January 03, 2013, 05:32:21 PM ---Καλά, ξέρεις ότι διαφωνούμε απόλυτα σε αυτό. Αν έχει αναίσθητο τιμόνι το 8άρι, το 350Z τι έχει?
--- End quote ---
To πιο γαματο σε αισθηση κιβωτιο ταχυτητων!!!
Για το τιμονι του 350 θα ψιλοσυμφωνησω, αν και γενικα δεν εχει κακη πληροφορηση, μαλλον δεν εχει αυτη την υπερπληροφορηση του ΜΧ, η οποια ομως σου μεταφερει και καποια αχρηστα πραγματα. Το θεμα ειναι οτι αυτο με την καλη πληροφορηση δεν πολυπαιζει στο NC, το NC για μενα σε τιμονι ειναι σιγουρα πισω απο RX. Προσωπικη μου αποψη παντα.
nmwisima:
--- Quote from: charchon on January 03, 2013, 05:45:10 PM ---Τι να λεμε για πισωκινητα....χτες ηρθε ενας κολλητος με το πρωτοχρονιατικο του δωρο...ενα Corvette C06 2007, ολοκαινουριο....μου το φερε να το καβαλησω για να νιωσω ''λεει'' πραγματικο πισωκινητο....Πηγαμε καλη βολτα...οδηγησα απο Διονυσο...Κηφισια και πισω...και λιγο αγιο πετρο....Μια χαρα τερας για τρομοκρατια στο δρομο, αλλα δεν το συστηνω .....το μιατακι ακομα το αγαπαω!!
--- End quote ---
Αμερικάνικο ρδελομπου. Πραγματικό "σπορ" αυτοκίνητο της προηγουμενης εικοσαετίας... :exaclty:
--- Quote from: jSkyline on January 03, 2013, 05:59:35 PM ---Αν έχει αναίσθητο τιμόνι το 8άρι, το 350Z τι έχει?
--- End quote ---
To πιο γαματο σε αισθηση κιβωτιο ταχυτητων!!!
Για το τιμονι του 350 θα ψιλοσυμφωνησω, αν και γενικα δεν εχει κακη πληροφορηση, μαλλον δεν εχει αυτη την υπερπληροφορηση του ΜΧ, η οποια ομως σου μεταφερει και καποια αχρηστα πραγματα. Το θεμα ειναι οτι αυτο με την καλη πληροφορηση δεν πολυπαιζει στο NC, το NC για μενα σε τιμονι ειναι σιγουρα πισω απο RX. Προσωπικη μου αποψη παντα.
[/quote]
Αλλο το τιμόνι άλλο το κιβώτιο. Καλό κιβώτιο έχει το Ζ, όπως και γενικά είναι εξαιρετικό σε όλα του σαν σπορ κατασκευή. Ειναι όμως σε σχεση με το 8άρι συνολικά πιο "μπατάλικο", πράγμα απόλυτα λογικο για τον χαρακτήρα του με το μοτέρ που έχει.
Μην παρεξηγηθώ, ειναι πάρα πολύ καλό το Ζ (και πιο δυνατό, και πιο αξιοπιστο, και με μεγαλυτερες δυνατότητες), αλλά σε έναν ιδανικό κοσμο με απόλυτα κριτήρια οδηγικής ευχαρίστησης το 8άρι ειναι πιο ισορροπήμένο.
Α.
heavenandhell82:
Επειδή έχει "αρρωστήσει" ένας γνωστός (και εγώ λίγο να πω την αλήθεια) γνωρίζουμε γι'αυτό τπτ???
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2978665/
Συντήρηση,αξιοπιστία κλπ...
achilles:
Δημήτρη πιστεύω ότι η ευαισθησία/αναισθησία του τιμονιού είναι και θέμα συνήθειας, αν οδηγήσεις π.χ clioIII rs στην πρώτη βόλτα θα βγεις με σηκωμένες τις τρίχες της κεφαλής σου, αν το κρατήσεις και γράψεις πολλά ΚΜ το τελευταίο που θα σε απασχολεί θα είναι το τιμόνι, το λέω γιατί είναι καλή περίπτωση για σένα τον οικογενειάρχη, πεντάστερο ncap, γκάζι, πενταθέσιο, οι τρεις σας πεθερός πεθερά στροφές Κεφαλονιά, τέλειο, με κανένα 8άρι βρίσκεις, πάντως σε σχέση rx8/mx5 το τιμόνι του mx5 όντως διαβάζει και μεταβιβάζει πληροφορίες ένα κλικ (μόνο) καλύτερα από του rx8, φυσικό επακόλουθο αν σκεφτείς ότι η μια κρεμαριέρα είναι υδραυλική και η άλλη ηλεκτρική, αν βέβαια είσαι ο Ραικόνεν και δεν σε βολεύει η παραπάνω Lotus τι κάνεις;;; :guns:
dimsabas:
Έχεις λυσσάξει να πάρω 8άρι. Το θεωρώ εξαιρετική επιλογή για όποιον γράφει λίγα χλμ και θέλει να χώσει λεφτά για σπορ όχημα. Εγώ εμπίπτω πλέον στην πρώτη κατηγορία, αλλά τη σήμερον ημέρα αδυνατώ για τη δεύτερη. Αν είχα λεφτά για σπορ όχημα, δεν θα είχα ανάγκη από κανένα 8άρι, αφού το έχω στο γκαράζ μου (το σπορ όχημα, όχι το 8άρι). Δε θα είχα παραδώσει πινακίδες και δε θα είχα διακόψει την ασφάλεια. Θα προχωρούσα και το ελάφρωμα και θα προσέγγιζα τον στόχο των 799 κιλών. :giveheart:
Από την άλλη, έχουμε κι ένα Grand Vitara 2.5, επίσης χωρίς πινακίδες. Λες να είναι τόσο απελπισμένοι αυτοί με τα 8άρια που να δεχτούν ανταλλαγή με το θηρίο των 880; Όχι ίππων, ευρώ για τα τέλη. :punish: Αλλά για οικογενειακό αυτοκίνητο, το 8άρι είναι τόσο υποδεέστερο του Vitara, που δε θα τολμούσα με τίποτα μια τέτοια κίνηση, πέρα από τα οποιαδήποτε οικονομικά ή άλλα τερτίπια (όπως π.χ. ότι το Vitara είναι του πατέρα μου, άλλο αν είναι γραμμένο στο δικό μου όνομα).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version