!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
achilles:
Δημήτρη να σε πω τι θα έκανα εγώ στην θέση σου, που ήμουν πριν 23 χρόνια, θα έδινα σε όσο καλύτερη τιμή μπορούσα όλα τα οχήματά μου (φιεστα-μχ5-βιταρα), όχι μόνο για τα πάγιά τους αλλά και για τα τεκμήρια, παρένθεση εδω στην θεσσαλονίκη τα 4χ4 με τα πολλά κυβικά με κάποιον τρόπο που δεν γνωρίζω τα σπρώχνουν-σκοτώνουν μέσω εμπόρων στην Βουλγαρία, ο μπατζανάκης μου έδωσε ΚΙΑ 2.7 του 2004 5000Ε, γιατί αν σκεφτείς τι παραπάνω από ένα ως 1800cc χρήματα σε πάγια θα δώσεις για το suzuki σε βάθος πενταετίας σε τέλη κυκλοφορίας και ασφάλειες, σίγουρα είναι ένα ταληράκι συν τα πάγια χρήματα από τα άλλα δύο, να ένα δεκάρικο, θα έπαιρνα ένα σπορ αυτοκίνητο τετραθέσιο+ (ενοείται φυσικά ως 1.9cc) ώστε να βολεύει σε όλα, οι επιλογές βέβαια με αυτά τα χρήματα πάνω κάτω σε σπορ τετραθέσιο αυτοκίνητο είναι λίγες ή rx8 ή κανένα bmw, mercedes δηλωμένα 19/18cc με +2.0cc ή συμβιβασμός με FWD βλπ. Vag.
option-D:
Επειδή έχετε καταλάβει πώς λειτουργεί η κυβέρνηση (χωρίς σχέδιο, αν δεν πετύχει το ένα, δοκιμάζουμε κάτι άλλο) κι επειδή όλοι στρέφονται στα χαμηλότερα κυβικά,
ετοιμαστείτε και με τα 1800cc να τη φάτε, όπως την έφαγαν τα δίλιτρα
king of the road:
αν ήμουν στη θέση του Δημήτρη:
α) θα κρατούσα το mx5
β) θα πουλούσα τα άλλα 2
γ) στη θέση τους θα έπαιρνα κάτι τέτοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3181363/
alfie86:
Δυστυχως εχει δικιο ο Μανος :(...Και να συμπληρωσω για τα diesel οτι επειδη ολοι στρεφονται στην αγορα τους θα φτασει και το πετρελαιο στον Θεο..Ηδη υπαρχει μια φημη το διαβασα εχθες σε ενα site..
dimsabas:
Πέρα από τα τετριμμένα (χαμηλή κατανάλωση, ήσυχο ταξίδι, ασφαλές προσπέρασμα), έχω κάποιες παραξενιές στο τι θεωρώ ότι πρέπει να κάνει καλά ένα οικογενειακό:
1) να έχει εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του. Τρελό γκολ για το Vitara. Αντί να σκύψεις για να μπεις και να ζοριστείς για να βγεις, μπαίνεις σκαρφαλωτός (αν είσαι νορμάλ ύψος) ή ευθεία, αν είσαι 1.93 όπως εγώ. Το αυτό ισχύει και για φόρτωμα στο πορτ-μπαγκάζ (τεράστιο άνοιγμα, τα πετάς όλα μέσα) και το φόρτωμα πιτσιρικίων και παιδικών καθισμάτων.
2) δε σταματά μόλις δει λίγο χωματόδρομο. Ένα οικογενειακό που χρησιμοποιείται κυρίως σε εκδρομές, έχει τρελή χασούρα αν δεν μπορεί να επισκεφθεί τις κρυμμένες ομορφιές της πατρίδος μας. Το καλοκαίρι πήγα στο εξοχικό στη λίμνη Πλαστήρα με το Φιέστα και το σκυλομετάνιωσα.
3) προφανώς να έχει χώρους. Τρελό γκολ για το Vitara σε σχέση με το 8άρι σε όλα τα επίπεδα.
4) δε θεωρώ απαραίτητο για ένα οικογενειακό να τραβάει καλές πάντες ή να βαράει πανηγυρικούς κόφτες. Δε θα με χαλούσε, εφόσον όμως δεν επηρέαζε αρνητικά άλλους τομείς, π.χ. να έχει πολύ σκληρή ανάρτηση επειδή ακριβώς είναι σπορ κατασκευή.
Αν έπρεπε να τα συνδυάσω όλα σε ένα, τότε μπορεί να με ένοιαζαν κι οι πάντες. Από τη στιγμή όμως που υπάρχει όχημα που τα κάνει όλα αυτά τόσο καλά (και που κανένα 8άρι ή IS200 δεν μπορεί να φτάσει ούτε στο ελάχιστο σε οδηγική ευχαρίστηση), τι το συζητάμε;
Προσοχή: η παραπάνω συζήτηση είναι καθαρά θεωρητική και δεν την προκάλεσα εγώ. Άλλωστε, έχω πάρει σαφείς αποφάσεις και δεν ψάχνω για δεύτερες γνώμες. Όχι γιατί τις απαξιώ, αλλά γιατί συνδυάζομαι δεδομένα που δεν είστε σε θέση να ξέρετε (π.χ. το Vitara είναι στο όνομά μου αλλά το αγόρασε ο πατέρας μου για τις εκδρομές του και δε δέχεται να πουληθεί).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version