!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (174/487) > >>

iNFiNiTy:
O alfie μας trollάρει με κάποια υπερσύγχρονη τεχνική που ακόμη δεν μπορώ να την αποκωδικοποιήσω.

jSkyline:

--- Quote from: iNFiNiTy on January 02, 2013, 08:03:03 PM ---O alfie μας trollάρει με κάποια υπερσύγχρονη τεχνική που ακόμη δεν μπορώ να την αποκωδικοποιήσω.

--- End quote ---
Ειπε το απολυτο troll του φορουμ και συνεχισε το troll-αρισμα! Πραγματικα πρεπει να ερθεις σε καποια συναντηση-βολτα-εκδρομη! Εχεις αποκτησει fan club πρεπει να εμφανιστεις στο κοινο σου!

Δωσε...!!!

alfie86:
Ρε συ infinity τι ακριβως εννοεις?Και τι ειναι τελικα αυτο το trollαρισμα?Γιαννη δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες και ουτε το παιζω γνωστης στα μηχανικα του αυτοκινητου..Απλα πιστευω οτι εχω μια μικρη εμπειρια απο αμαξια και δεν ειμαι εντελως φυτο και τουβλο!!

nmwisima:
Proud Member of I.F.C.

Sent from my Nexus S

koli:
να πω κι εγω τη γνωμη μου συνοπτικα σαν πρωην κατοχος:
υπεροχο αυτοκινητο, σε συμπεριφορα θα μπορουσα να πω περιπου σαν του μχ. (ποτε δε πεταει μουτρα, λιγο πιο απολυτο)
τιπονι πολυ κοφτερο με ελαχιστα λιγοτερη αισθηση, φρενα απιστευτα, ξεκουσραστο σε ταξιδι, φοβερος ηχος. θα μπορουσα να το παρομιασω με το ιδανικο αυτοκινητο για τον οδηγοχαρη και ανυσηχο που δεν τον βολευει ενα 2θεσιο και δεν μπορει να αποκτησει ενα μ3.
απο ασφαλεια τα συστηματα που εχει σε υπερκαλυπτουν απο στραβες και τα σχετικα, αν θυμαμαι καλα εχει και 8 αεροσακους....
το μονο που μπορω να σκεφτω που μπορει να σε ξενερωσε μετα το τρακαρισμα ειναι η απουσια της μεσαιας κολονας η οποια ειναι ενσωματομενη στις πισω πορτες και για αυτο δεν μπορω να σου πω κατι...
για τα υπολοιπα με καλυψαν οι προηγουμενοι
εγω θα σου ελεγα να μην εγκαταληψεις την πισω κινηση για ενα γρηγορο αλλα αγευστο οδηγικα αυτοκινητο, προσωπικα αν ειχα οικονομικη δυνατοτητα θα το ειχα κρατησει... choice is yours  :gl:    

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version