!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
alfie86:
Αριστοτελη εχω αριστη εμπειρια οπως ειπα απο αυτα τα αμαξια..Τωρα τι να πω..
Aristotelis:
Δεν ξέρω απο πρώτο χέρι, καθώς ποτέ δεν είχα vag. Αλλά είχαν φιλαράκια και τους είχαν σπάσει τα νεύρα απο τις καμμένες λάμπες κάθε λίγο και λιγάκι!!!!!!!!! Χωρίς ουσιώδη προβλήματα......αλλά σπαστικά :????:
jSkyline:
--- Quote from: alfie86 on January 02, 2013, 06:01:47 PM ---Για group vag παω golf..
--- End quote ---
Θα ελεγα οτι φταει το τρακάρισμα, αλλα η αληθεια ειναι οτι και πριν απο αυτο είχες την ταση να μπερδευεις τα σωβρ@κ@ με τις γραβατες! Πιστευεις τι οτι το γκολφ ειναι πιο ασφαλες ? Δες κανενα crash test και θα καταλαβεις οτι το RX ειναι ενα τρομερα ασφαλες αμαξι, εκτος αυτου και οπτικα αμα δεις εχει μικρο μοτερ και ογκωδες καπο, αν εχει ενα πλεονεκτημα το γκολφ ειναι μονο στο υψος, χρησιμο μαλλον αν τρακαρεις με νταλικα! Τεσπα η αληθεια ειναι οτι και το Golf το βαζω στην κατηγορια "σιχαμενα" αμαξια (και αντικειμενα) οποτε δεν ειμαι αντικειμενικός. Παντως ακομα και αν υστερει σε παθητικη ασφαλεια, σε ενεργητικη ειναι 10 σκαλια πιο πανω (βεβαια τα RX ποτε δεν ηταν αμαξια για τον καθενα και κριμα που σκορπισαν απο λαθος χερια), το Golf κανει σωστα την δουλεια του ειναι για την μαζα των ασχετων και ετσι πρεπει να ειναι αυτα τα αμαξια.
Anyway αυτη τη στιγμη εχεις σημαντικοτερα πραγματα να ασχολήθεις και σου ευχομαι περαστικα. Και οντως, αν το θεμα ασφαλεια σε επηρεασε τοσο πολυ σημερα, τοτε ξεφορτωσου το ΜΧ, γιατι για εμενα αυτο το πραγμα ειναι στανταρ επικινδυνο και δεν θα ηθελα να βρεθω σε "δυσκολη" στιγμη με αυτο!
alfie86:
Αρα με λες κ εμενα ασχετο ε :(??Βασικα Γιαννη επειδη δεν το χω με τα πισωκινητα δεν εχω τα χερια και καθε φορα με τρομαζει..Οποτε σκεψου το rx8 στα δικα μου χερια..
jSkyline:
Βασικα δεν ειναι κακο να παραδεχτει καποιος οτι του αρεσουν τα αυτοκινητα, αλλα οτι ειναι ασχετος απο αυτοκινηση. Και εμενα μου αρεσει να βλεπω μπαλα αλλα ουτε καλος ειμαι στο ποδοσφαιρο, ουτε ασχολουμαι ιδιαιτερα, αλλα πρεπει να δεις φανατισμο στα ντερμπυ και στο τσου-λου!
Ουτε και εγω ειμαι ιδιαιτερα γρηγορος, ουτε ιδιαιτερα "χερας", ενω απο "μηχανικες" γνωσεις, ειμαι σε επιπεδο που ξεχωριζω απλα ενα πιστονι απο το μπουζι (σε σχεση με τον ειδικο της μπιελας που εχουμε εδω μεσα, ειμαι πολυ πισω! :P) και παλι ομως μου αρεσουν τα αυτοκινητα. Δεν λεω οτι ολοι οι κατοχοι Golf ειναι ασχετοι ουτε ολοι οι κατοχοι BMW, και ας τους βριζω ομαδικα, ομως δυστηχως σε αυτο το κοινο απευθυνονται...τους ασχετους...
Σε τελικη αναλυση ενα αμαξι πρεπει να εχει ιδιοτροπιες για να το εκτιμησεις... :giveheart: Αλλωστε ο μονος λογος που ακομα εχω το ΜΧ είναι αυτες οι "ιδιαιτεροτητες" του! Καποιοι δεν μπορουν να τις αντεξουν και δεν ειναι κακο...Αλλα ο μονος λογος που θα το αλλαζα θα ηταν κατι πιο ιδιοτροπο και ιδιαιτερο...προς το παρον ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version