!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
iliasfyntanidis:
Τελικά δεν το ξεφτίλισα και τόσο......
dimsabas:
--- Quote from: sebastian on December 27, 2012, 12:15:05 PM ---Καλησπερα και χρονια πολλα,
ειναι λιγο ασεβεια που θα διακοψω τη ferraroκουβεντα για μια bmw :moutza: αλλα εχεις κανεις εμπειρια απο e30 :punish:??
Σε τομεις οπως οδηγικη συμπεριφορα, fun to drive κλπ κλπ.
--- End quote ---
Ο Όπτιονας και ο Teopoulos υπήρξαν κάτοχοι Ε30, οπότε θα σε ενημερώσουν. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Ποια έκδοση; Fun to drive σε σχέση με ένα Miata Mk1 π.χ.;
sebastian:
--- Quote from: dimsabas on December 27, 2012, 01:32:14 PM ---Ο Όπτιονας και ο Teopoulos υπήρξαν κάτοχοι Ε30, οπότε θα σε ενημερώσουν. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Ποια έκδοση; Fun to drive σε σχέση με ένα Miata Mk1 π.χ.;
--- End quote ---
Εχω βρει μια 325 του ΄90 σε πολυ καλη τιμη και το ψαχνω λιγο,σε σχεση με nafl, οπως το δικο μου δηλαδη. Ειναι το κατι παραπανω απο το miata σαν συνολο οδηγικα?? Δεν εχω καθολου εμπειρια απο Bmw απλα μου αρεσει σαν σουλουπι η e30 (και διαφορες αλλες καλοσυντηρημενες αρχαιοτητες ::- :P)
Το miata με ειχε εκπληξει οδηγικα,ξαναβρηκα την ορεξη για "ασκοπες" βολτες" αλλα η ελλειψη δυναμης, μετα απο 1+ χρονο συμβιωσης μαζι του με εχει κανει να ψαχνομαι.
Το θεμα ειναι οτι δεν θελω πια κατι λιγοτερο σαν οδηγικη ευχαριστηση,οποτε αν με την e30 ειμαστε στα ιδια επιπεδα και με το μπονους της παραπανω δυναμης αξιζει να το σκεφτω πιο σοβαρα. (σημ. απο λεφτα θα ειναι μια η αλλη με το δικο μου, οποτε δε βαζω το οικονομικο στη συναρτηση)
nmwisima:
--- Quote from: iliasfyntanidis on December 27, 2012, 01:17:03 PM ---Τελικά δεν το ξεφτίλισα και τόσο......
--- End quote ---
Πάψε. Εχεις κόκκινο Μχ5 και δεν δικαιουσαι να μιλάς :girlie:
dimsabas:
Αντίστοιχη οδηγικά; Από τις λίγες Ε30 που έχω οδηγήσει, αλλά και από τα λεγόμενα των παιδιών που προανέφερα (που από Ε30 πήγαν σε Miata), υπάρχει χαοτική διαφορά. Υπέρ του Miata πάντα. Αίσθηση τιμονιού, ρυθμισιμότητα, ζύγισμα, έλεγχος στο παντιλίκι*, σε όλα αυτά υπερέχει πολύ το Miata. Δε θα στο πρότεινα με τίποτα. Αν μπορείς να εκταμιεύσεις λίγα χρήματα και να ζωηρέψεις μοτερικά το Μκ1 σου, θα έχεις ένα άριστο αποτέλεσμα.
*Για μοντέλα αντίστοιχης δύναμης.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version