!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (146/487) > >>

mx5silver:
η lambo απο mr2 ειναι?
παντως πολυ εφε να κυκλοφορησεις με αυτο, εστω και ρεπλικα ;D

jSkyline:
Εγω πάντως την FXX την έχω δει σε κάτι φώτο από υπεργκαραζ. Τι να πω ίσως κάνω λάθος...

Sent from my HTC X

iNFiNiTy:
Customers pay $1.8 million, but are only allowed to drive the car on special track days which are approved by Ferrari. After they drive the car, the owners are entitled to be briefed by Ferrari on the car's performance.

FXX owners also participate in Ferrari's testing and brand development programs. As part of the FXX program, the car is maintained by the Ferrari factory. The purpose of this particular program is to allow Ferrari's top customers exclusive access to its most up-to-date technology and to utilize their input in the development of future models. The models are only sold in Europe. Units can be imported, but not owned, in any other continent.

jSkyline:
Ειναι λιγακι ασαφες το παραπανω το οποιο το εχω διαβασει και εγω.
Λεει οτι το χρησιμοποιουν συγκεκριμενες μερες, οπως εγραψα και εγω και οτι συντηρουνται στο εργοστασιο της Ferrari. Ουτε οτι πρεπει να αποθηκευονται εκει λεει ουτε οτι τους τα μεταφερουν στην εκαστοτε πιστα, ενω το τελευταιο κομματι δειχνει οτι μεταφερονται οπουδηποτε απο τους ιδιοκτητες τους...

Aυτες οι φωτο πάντως δεν είναι στο εργοστασιο της Ferrari!

Καλα δεν νομιζω οτι εχει και τοσο ιδιαιτερη σημασια

sebastian:
Καλησπερα και χρονια πολλα,
 ειναι λιγο ασεβεια που θα διακοψω τη ferraroκουβεντα για μια bmw :moutza:  αλλα εχεις κανεις εμπειρια απο e30  :punish:??
Σε τομεις οπως οδηγικη συμπεριφορα, fun to drive κλπ κλπ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version