!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (119/487) > >>

dimsabas:
Κάνω ό,τι θέλω;
Αν θέλω να συμπλεκτάρω απότομα για να μπλοκάρει πίσω και να γυρίσει, με αφήνει; Τσου!
Αν θέλω να κρατήσω την ταχύτητα στον κόφτη επειδή πλησιάζει στροφή και δεν έχει νόημα να ανεβάσω, με αφήνει; Τσου!
Αν θέλω να βαρέσω 10 φορές κόφτη για να ακούσω τη μοτερούκλα, με αφήνει; Στα περισσότερα σασμάν του είδους, τσου!
Αν θέλω να κατεβάσω πολύ άγρια (π.χ. η επόμενη σχέση να πάει σε σαλ κοντά στον κόφτη) για να βοηθήσω ένα φρενάρισμα (π.χ. στην πίστα), με αφήνει; Τσου!

alfie86:
Το polo φυσικα και δεν ειναι το καθαροαιμο εργαλειο απλα θεωρειται ενα μικρο σπορ αυτοκινητο...Αλλα οπως πολυ ευστοχα ελεγαν τα παιδια που το ειχαν παρει ο ορος gti ειναι λαθος...

iNFiNiTy:
Το πόλο σπορ;
Είτε αυτόματο είτε χειροκίνητο τα ίδια σκατά είναι.
Δε μπορώ να βρω ούτε έναν λόγο για να πάρει κάποιος χειροκίνητο το πόλο (και πολλά άλλα) εκτός της χαμηλότερης τιμής.

vagmann:

--- Quote from: dimsabas on October 29, 2012, 07:34:01 AM ---Κάνω ό,τι θέλω;
Αν θέλω να συμπλεκτάρω απότομα για να μπλοκάρει πίσω και να γυρίσει, με αφήνει; Τσου!
Αν θέλω να κρατήσω την ταχύτητα στον κόφτη επειδή πλησιάζει στροφή και δεν έχει νόημα να ανεβάσω, με αφήνει; Τσου!
Αν θέλω να βαρέσω 10 φορές κόφτη για να ακούσω τη μοτερούκλα, με αφήνει; Στα περισσότερα σασμάν του είδους, τσου!
Αν θέλω να κατεβάσω πολύ άγρια (π.χ. η επόμενη σχέση να πάει σε σαλ κοντά στον κόφτη) για να βοηθήσω ένα φρενάρισμα (π.χ. στην πίστα), με αφήνει; Τσου!

--- End quote ---
Αυτα που περιγραφεις ειναι κανιβαλισμος ρε Δημητρη...ναι δεν σε αφηνει να καταστρεψεις τη μεταδοση/τον κινητηρα...
Ναι για drift δεν κανει...κλαϊν μαϊν...

Κοφτες στο Ν τραβαει παντως... :finger:

mx5silver:

--- Quote from: dimsabas on October 29, 2012, 07:34:01 AM ---Κάνω ό,τι θέλω;

--- End quote ---
εχουν βγει και προγραμματα για το dsg που σε αφηνουν να κανεις μερικα τετοια πραγματα....
εκτος απο το πρωτο μαλλον..... ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version