!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (120/487) > >>

Gas21:
Γουστα ειναι αυτα...απλα θα επρεπε να υπαρχει  εκδοση gti ΚΑΙ με χειροκινητο ,για προσελκυσει ολο το αγοραστικο κοινο.

mx.strofas:

--- Quote from: dimsabas on October 29, 2012, 07:34:01 AM ---Αν θέλω να κατεβάσω πολύ άγρια (π.χ. η επόμενη σχέση να πάει σε σαλ κοντά στον κόφτη) για να βοηθήσω ένα φρενάρισμα (π.χ. στην πίστα), με αφήνει; Τσου!

--- End quote ---

Το συγκεκριμενο σε αφηνει, μιας και ο αδερφος μου ειναι κατοχος scirocco με dsg.  Τωρα αν αλλαζει κατι στο πολο, ντεν ξερει καρντια μου!  :P

jSkyline:

--- Quote from: alfie86 on October 29, 2012, 09:55:10 AM ---Αλλα οπως πολυ ευστοχα ελεγαν τα παιδια που το ειχαν παρει ο ορος gti ειναι λαθος...

--- End quote ---
Γιατι ειναι λαθος ? Δεν καταλαβαινω. Ο ορος Gran Turismo Injection ειναι απολυτα ταιριαστος. Αντιθετα πολλοι τον χρησιμοποιουν λαθος κατα περιπτωση.

alfie86:
Εννοω λαθος γτ συνδεεται με το golf και γενικα θεωρειται οτι πρεπει να δίδεται σε κατι σπορ και καλοστημενο..Τεσπα..

iliasbak:
Επίσης τα αρχικά σημαίνουν αυτοκίνητα μεγάλου τουρισμού . Τώρα για το πόσο άνετα μπορείς να κάνεις τον γύρο π.χ. της Ελλάδας με το πόλο είναι εύκολα κατανοητό. Τα αρχικά gti χρησιμοποιούνται πλέον για να καθορίσουν κάθε γρήγορη έκδοση αυτοκινητού της μικρής και μικρομεσαίας κατηγορίας , έτσι ώστε να ξεχωρίζουν απο τις βασικές τους εκδόσεις , λάθος κατά την γνώμη μου .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version