!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (57/487) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: ELTASSOS on August 16, 2012, 04:55:25 PM ---ουτε η ΜΠΑΡΤΣΕΤΤΑ εχει κλιματιστικο...
ναι οντως,  αν και καλο το κιβωτιο της, του ΜΙΑΤΑ ειναι καλυτερο....
εγω το αισθανθηκα αρκετα ακαμπτο, αλλα δεν το πιεσα ιδιαιτερα και ισως οι θολομπαρες να δινουν αυτη την αισθηση.
Ουδεμια σχεση ομως με Ζ3 σε ακαμψια που ειναι "αλλα για αλλα"
Το μοτερ στοκ NC 1.8 ισως ειναι λιγο φιμωμενο για ρυπους-καταναλωση,  οποτε τα πιο παληα 1.8 (ΝΒ-ΒΑΡκεττα) ειχουν καλυτερη αποδοση, και ειναι περιπου τα ιδια.

Η συζυγος ψηφιζει NC δαγκωτο

Τελεια,  αυτο το συνεργειο στη μαραθωνος βολευει...

--- End quote ---
Oi θολομπαρες στα γονατα της αναρτησης της μπαρκετα κανουν δουλεια.

Υπαρχει ενας πολυ καλος γνωστης στα Fiat -AlfaRomeo. Ειναι δεκαετιες στο χωρο.
Μακρης(οχι ο Seat) ειναι δυο τρεις δρομους πισω απο τη Μαρινου Αντυπα (καθετη στην Κυμης)στο Νεο Ηρακλειο. Πισω καπου απο την αντιπροσωπεια Seat-Citroen που ειναι εκει.
Η μπαρκετα μοιραζοταν τον ιδιο κινητηρα με το Coupe,ο κλασσικος 18αρης του Fiat group που φορεθηκε και στο Punto ΗGT αλλα και στα Stilo και με καποια φτιασιδωματα στις Alfa.
Οι μπαρκετες χωρις τριτο στοπ οι προfacelift δηλαδη ηταν 140 ιππους οι μετα facelift 130+.
O ζαντας στο Μενιδι ειναι στην Παρνηθος λιγο πριν τη συμβολη της με τη Θρακομακεδονων,πριν την Αγ.Πετρου΄.
Χατζη-κατι λεγεται.

Konstantinos:
Μεγειές Τάσο. Να το χαρείς το νέο απόκτημα! Πήρε και ένας στη γειτονιά ένα κόκκινο και το χάζευα τις προάλλες. Αυτός που λέει ο εξάδελφος στη Μαρίνου Αντύπα είναι καλός. Πηγαίναμε τα ιταλάκια μας παλιά.

ELTASSOS:
Rush - Red Barchetta - Live in Frankfurt

dimsabas:
Θυμάμαι παλιό συγκριτικό του Drive. Μπαρκέτα ενάντια στο 6άρι ΝΒ 1.8 (το γνωστό ΖΖΖ-2000, που μετά αγόρασε ο Lef205 :P :P). Είχε τύχει (λόγω της δημοσιογραφικής ιδιότητας εκείνο τον καιρό) να έχω οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα και να συμφωνώ σε ό,τι έγραφε ο Παπαγιαννόπουλος. Miata παντού και πάντα. Καλή και χρυσή η Βάρκα, πέταγε κώλο αν άφηνες το γκάζι λες και ήταν 106 (ε, σχεδόν), αλλά μέχρι εκεί.

Τάσο, roll-bar μπορεί να πάρει; Γιατί δε νομίζω να είναι ασφαλέστερη από ΝΒ σε περίπτωση ανατροπής. Δηλαδή δράμα...

ELTASSOS:

--- Quote from: dimsabas on August 18, 2012, 12:18:55 PM ---Θυμάμαι παλιό συγκριτικό του Drive. Μπαρκέτα ενάντια στο 6άρι ΝΒ 1.8 (το γνωστό ΖΖΖ-2000, που μετά αγόρασε ο Lef205 :P :P). Είχε τύχει (λόγω της δημοσιογραφικής ιδιότητας εκείνο τον καιρό) να έχω οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα και να συμφωνώ σε ό,τι έγραφε ο Παπαγιαννόπουλος. Miata παντού και πάντα. Καλή και χρυσή η Βάρκα, πέταγε κώλο αν άφηνες το γκάζι λες και ήταν 106 (ε, σχεδόν), αλλά μέχρι εκεί.

Τάσο, roll-bar μπορεί να πάρει; Γιατί δε νομίζω να είναι ασφαλέστερη από ΝΒ σε περίπτωση ανατροπής. Δηλαδή δράμα...

--- End quote ---

1. ναι, συμφωνω το 1.8 ΝΒ σπορ (ειδικα) ειναι πιο πανω...
2. ναι παιρνει roll cage,  αν και τα ρολλ μπαρς που εχει, ειναι μαλλον διακοσμητικα. Βεβαια με τη χαμηλωμενη και πιο σφικτη αναρτηση -3 εκατοστα (ξεχασα να το αναφερω) + θολομπαρες + 17"-αρια ισως η ανατροπη δεν ειναι τοοοοσο ευκολη αλλα ασ μην λεω μεγαλη κουβεντα. Καπου διαβασα οτι το και το hard top τησ WEISMAN προσφερει και σχετικη προστασια (σιγα,  τι θα λεγανε) αλλα ενισχυει σημαντικα και την ακαμψια...αυτα θα τα δω σιγα σιγα μετα που θα το παρω απο τον ΑΛΦΙΣΤΙ οπου πηγε για γενικο σερβις-ιμαντες-μεταβλητο..

Το ΜΙΑΤΑ ειναι το αμαξι μου, που με καλυπτει,  ενω  η μπαρκεττα ειναι προσωρινη..απλα θα την ευχαριστηθω λιγο και μετα θα την κλεισω στο γκαραζ,  οποτε ισως να μην της κανω και πολλα πολλα. Απλα θα την εχω λειτουργικη και ομορφη. Εαν κανω το ταξειδι στην Ιταλια ανοιξη-καλοκαιρι του 13 -καλα να ειμαστε-σκοπευω να επισκευθω καποιους οικους για το θεμα αυτο (roll cage)....

http://fiatbarchetta.com/specials/trofeo.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version