!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (58/487) > >>

king of the road:
η βαρκούλα είναι μια εξαιρετική λύση μιας εποχής όπου τα ιταλικά συναγωνίζονταν τα γαλλικά στην απολαυστική οδηγική συμπεριφορά μπροστοκούνας (αφήνω γκάζι ή τσιμπάω φρένο - γυρνάει προς τοποθέτηση με τη μούρη μέσα- πάτημα γκαζιού και ανάποδο με την ελπίδα να μην κάνει διαφορικό...). Μια χαρά ... καμιά σχέση όμως με mx5...

Skyggedans:

για rollbar είχαν φτιάξει κ εν Ελλάδι από παραγγελία από το αντίστοιχο forum, περίπου 14 κομμάτια αν δεν κάνω λάθος.

ELTASSOS:

--- Quote from: Skyggedans on August 19, 2012, 12:43:48 AM ---
 για rollbar είχαν φτιάξει κ εν Ελλάδι από παραγγελία από το αντίστοιχο forum, περίπου 14 κομμάτια αν δεν κάνω λάθος.

--- End quote ---

1. προσπαθησα να γραφτω στο σχετικο φορουμ αλλα μου στελνει αυτοματο μηνυμα οτι ΘΑ ενεργοποιηθει....αλλα ΔΕΝ.
    Δεν ειναι μονο οι προσφατες προσπαθειες, αλλα εδω και καιρο, διοτι για εμενα η ΜΠΑΡΚΕΤΤΑ ηταν παντα επιθυμητη

2. αν εχεις καμμια πληροφορια φιλε μου η λινκ για τα ελληνικης κατασκευης ρολκειτζ θα ειμαι ευγνωμων

ELTASSOS:
barchetta εκανε το σερβισακι της στον ALFISTI με ολους τους ιμαντες μεσα + εντατηρες + αντλια και μεταβλητο + τσιμουχες-φλατζες μια που το ανοιξε, ολα καινουργια (οχι συμπληρωματα)  σε μπουζια βαλβολινες λαδια και υγρα ψυγειου και φρενων + φιλτρα. Φρενα + δισκους ηταν κομπλε. Τζαμπα δεν ηταν,  αλλα δεν μου πηρε και το κεφαλι, καθοτι ο προηγουμενος τοχε 3 χρονια κλειστο-παρατημενο στην αποθηκη του.

Συνολικα 800 ευρω με φπα μεσα και εργασια (ολα οριτζιναλ). Μου τοδωσε να το οδηγησω μερικες μερες και οτι παρατηρησω επι πλεον να του το ξαναπαω για ρεγουλαρισμα. Πολυ καλη συνεργασια ο Τακης.

Το αμαξακι ειναι μια χαρα τωρα,  αλλα χρειαζεται και κατι ψιλολογια οπως καθρεφτη κεντρικο οδηγου με βαση, τζαμακι πλαφονιερας, γρυλο στο παραθυρου οδηγου που τριζει, ενισχυση φωτων, ισιωμα ζαντων και ενα ψιλομονταρισμα ο προφυλακτηρας μπρος που εχει ψιλο πεσει (1-2 εκατοστα). Με αυτα θα ασχοληθω εγω μεμονωμενα, αναλογα με τα κεφια και τα οικονομικα μου. Προεχουν καθρεφτης και ζαντες.

Ευχαριστω ολα τα παιδια στο φορουμ για υποδειξεις τους....να ειστε καλα

Ξάδελφος:
Το Νiva που ειχες,τι ελεγε σαν αμαξι?
Τι μοντελο ηταν?
Παντα ηθελα να παρω ενα αλλα με φοβιζε η υποψια υψηλης καταναλωσης και οι βλαβες.
Στο nivaforum που μπηκα δεν πηρα απαντησεις μιας και καποιοι μιλανε για καταναλωση 7.5 λιτρα στα 100   :hilarious: αλλοι για 17/100 ,αλλοι τα λενε ασπαστα αλλοι βλαστημανε για τις απειρες ζημιες.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version