!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
iliasfyntanidis:
Το Miata θα ήθελα να παραμείνει Miata και το Honda Honda.Η μετατροπή που λέτε είναι αρκετά ακριβή και υπάρχουν και άλλα θέματα όπως το ΚΤΕΟ και η μεταπώληση.
Αν γίνει κάτι,θα γίνει 1.8 φουλ ατμόσφαιρα η το Honda EG6 Κ20.
Συνεργείο δεν ξέρω εάν θα ανοίξω,αλλά πρέπει κάποιος να δουλέψει 2-3 χρόνια να δει πράγματα και μετά να προχωρήσει.Specialist δεν είμαι και για να το πει κάποιος αυτό πρέπει να έχει πρόσβαση σε χώρους πέραν του συνεργείου,καθότι εμπλέκονται και άλλα άτομα και άλλες εργασίες που δεν είναι ο μέσος χρήστης πρόθυμος να πληρώσει.
Σας χαλάει ένα Miata 1.9 NB 200+ άλογα στρόφαλο...Εμένα καθόλου.Γίνεται...
Είδατε τελικά μία αγγελία πως δίνει πνοή και τροφή για συζήτηση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
SteliosR:
Ηλία το πρώτο λύνεται εύκολα. Δεν το πουλάς ποτέ, και γιατί άλλωστε? Και όσο αφορά το ΚΤΕΟ με ένα 50αρικο το ξεπερνάμε και αυτό.
Σκέψου μόνο πόσο :guns: θα είναι. . .
matt21:
@iliasfyntanidis ΤΟ όνειρο κάποια στιγμή είναι κάτι τέτοιο http://www.maruhamotors.co.jp/miata/parts/bp21lkit.html
Αλλά απέχουμε (βαζω και τον ταγκαρισμένο από κάτω) σε γνώση, προτεραιότητες και αντοχή (μάζεψε τα πράγματα, φέρτα, δεν θα δουλέψει 1-2-3 την 4η θα δουλέψει). Εγώ αν κάνεις κάτι τέτοιο (ή τον 1.9) προσφέρομαι για internship.
Τυχαίο (ή και όχι) ταγκ @nikos6
dimsabas:
Εν μέσω καραντίνας, είπα να θυμηθώ τα δημοσιογραφικά μου χρόνια κι οδήγησα κάποια ηλεκτρικά μοντέλα. Μη σας αποθαρρύνει το μεγάλο κείμενο, τα άρθρα διαβάζονται πολύ ευχάριστα.
https://sabasgoeselectric.blogspot.com/?m=1
Theo:
Δημήτρη, μια φιλική συμβουλή: άλλαξε τα χρώματα στο blog γιατί δεν διαβάζονται εύκολα τα κείμενα και είναι πολύ κρίμα. Eιδικά στο post για το MTB..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version