!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (478/487) > >>

mx5silver:
να και κατι με ελληνικο  ενδιαφερον
η νεα supra  διλιτρη για την ευρωπη!
https://www.sport24.gr/car/toyota-erxetai-h-tromerh-gr-supra-me-neo-turbo-kinhthra-2-0-lt.5670235.html


αλλα ακομα πιο τουμπανο το νέο yaris gr4
1600cc, 261 αλογα, 4χ4, φρεναρες, και μηχανικα μπλοκε :giveheart:
https://www.autoblog.gr/2020/01/10/epishmo-toyota-gr-yaris-me-261-aloga/


σαν να εχει συνελθει τωρα τελευταια η Toyota.... :llol:

Konstantinos:
Έχει κάποιο μέλος μας εμπειρία από το VW T-Cross 1.0cc TSI/3cyl/95hp? Από πλευράς "επιδόσεων"/αξιοπιστίας κυρίως η ερώτησή μου, καθώς δεν έχω εμπειρία με το group. Είναι τόσο ψόφιο όσο δείχνουν τα specs του και γενικά θα το προτείνατε? Πόσο άνετο είναι σε ταξίδι, διότι αυτή θα είναι και η χρήση του; Ευχαριστώ!

Liakos:

--- Quote from: Konstantinos on June 01, 2020, 04:22:17 PM ---Έχει κάποιο μέλος μας εμπειρία από το VW T-Cross 1.0cc TSI/3cyl/95hp? Από πλευράς "επιδόσεων"/αξιοπιστίας κυρίως η ερώτησή μου, καθώς δεν έχω εμπειρία με το group. Είναι τόσο ψόφιο όσο δείχνουν τα specs του και γενικά θα το προτείνατε? Πόσο άνετο είναι σε ταξίδι, διότι αυτή θα είναι και η χρήση του; Ευχαριστώ!

--- End quote ---
Δες και τους "φθηνοτερους" κατασκευαστες του group. Skoda & Seat. Ισως στα λεφτα του T-Cross να βγαινουν δικές τους προτάσεις με τον 1.0 με τα 115 αλογα.  ;)

SteliosR:
Κώστα πήρα πρόσφατα T-Roc, diesel. Είναι αξιοπρεπέστατο στον δρόμο, και μέχρι ένα παιδί και οκ από χώρους.

Αν έρθει 2ο παίδι αρχίζει και σφίγγει το πράγμα! :hello:

Konstantinos:
Καλοτάξιδο, Στέλιο! Το Roc ξεφεύγει από το ήδη tight budget. Ηλία, έχεις δίκιο. Το Seat Arona στα 115hp παίζει στα ίδια και φαίνεται αξιοπρεπέστατη επιλογή. Από ποιότητα εσωτερικού το Cross δεν είναι αυτό που περίμενα να δω, μου φάνηκε όμως τίμιο πακέτο και οπτικά περισσότερο ελκυστικό από τα αντίστοιχα του ομίλου. Πρόκειται να αντικατασταθεί το αμάξι της γυναίκας μου και θέλω για φορολογικούς λόγους 1000αράκι που χωράει πράγμα. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) είχα μόνο ιάπωνες και έχω καλομάθει. Χώρια που μιλάμε για οδηγό που δεν θα το προσέχει (ζέσταμα -κρύωμα πχ. ούτε λόγος)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version