!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
HarryB:
--- Quote from: dimsabas on November 19, 2019, 03:56:53 PM ---Το Forester είναι εξαιρετικά ευπαθές στο υγραέριο.
--- End quote ---
+1000, απο εμπειρια πολυ κοντινων ατομων. Κατα τ' αλλα εξαιρετικο, αν το αντεχει η τσεπη σου.
matt21:
Δεδομένου ότι υπάρχει μόνο το Miata πλέον, ναι με παίρνει. Αλλά Μάλλον θα συνεχίσω το ψάξιμο μετά από όσα λέτε για το αέριο.
panos2171:
Οδήγησα το focus 1.5 active και με ενθουσίασε. Εξαιρετικό σε όλα του, ηχομόνωση, ποιότητα (οκ δεν είναι mercedes αλλά για την τιμή του είναι καλό), εργονομία, άνεση. Οδηγικά δε το πίεσα μια και είναι ακόμα καινουργιο (ούτε 3000χλμ) αλλά δεν έχω αμφιβολία ότι θα πηγαίνει καλά, είναι και η έκδοση με τους πολλαπλούς. Μεγάλη εντύπωση πάντως μου έκανε το αυτόματο 8αρι, αλλαγές χωρίς να τις καταλαβαίνεις, αμεσότατη απόκριση όταν θες γκάζι και σωστές αλλαγές.
Σε χώρους είναι καλό, ειδικά οι πίσω κάθονται πάρα πολύ άνετα. Γενικά πολύ τίμιο αυτοκίνητο.
Ειδικά για τους κατόχους NC που το έχουν σαν 2ο το focus είναι ιδανική λύση μιας και παραμένουν στην οικογένεια της ford. :P ;D
Liakos:
Ειναι εξαιρετικο.
jSkyline:
--- Quote from: panos2171 on November 30, 2019, 02:34:19 PM ---Οδήγησα το focus 1.5 active και με ενθουσίασε. Εξαιρετικό σε όλα του, ηχομόνωση, ποιότητα (οκ δεν είναι mercedes αλλά για την τιμή του είναι καλό), εργονομία, άνεση.
--- End quote ---
Σαφως και δεν είναι το Γαλλικό Nissan Α-Class! Είναι πολυ ανώτερο! Παντού ανώτερο θα έλεγα. Σίγουρα βέβαια έχω οδηγήσει πολύ περισσότερο το Mercedes, αφού το είχα, αλλά από το λίγο που οδήγησα το Focus μου είχε φανεί παντού καλύτερο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version