!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (462/487) > >>

Gas21:
Μου πρήξατε το μπουτσο τοσες ωρες, αρα εγω τον εχω μεγαλύτερο. Καληνυχτα .

arvani:
Γρήγορη αλλαγή συζήτησης.
Νέο Ford Fiesta diesel (με 85hp) ή Toyota Yaris diesel?
Το Ford αρκετά καλύτερα εξοπλισμένο στις παραπλήσιες εκδόσεις, και ολοκαίνουριο (όχι refreshed όπως είναι το Yaris).
Τι λέτε?
Στο 15άρι+ παίζουν και τα 2.

panos444:
Μακριά από τα γιαρις. Έχουν πολύ άσχημη οδική συμπεριφορά, καμία σχέση με φιέστα. Έχουμε έξι εταιρικά, τέσσερα του 2014, ένα του 2015 και ένα του 2017. Καμία μόνωση μέσα. Κάνε ένα τεστ να κάνεις την σύγκριση καλύτερα και μόνος σου.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

arvani:
Τα έχω οδηγήσει και τα 2. Για την κοπέλα κυρίως το θέλω.
Για να στρίβω έχω το Miata.
Απλά έλεγα μήπως έχει κάποιος κανά info που μου ξεφεύγει :/
Είδωμεν

jSkyline:
Τώρα δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να μιλησω γιατι δεν εχω Γιαρις ουτε Φιεστα με αδεια κυκλοφοριας στο ονομα μου...

Αλλα αντε ας πω τη γνώμη μου...

Υστερει αρκετα το Yaris σε οδική συμπεριφορά. Αλλα αυτό δεν ειναι το χειρότερο νομίζω... Ακούγονται και για μικρά προβληματάκια αξιοπιστίας. Ήδη είχε αναφερθεί και απο το Νότη λιγο πιο πισω κατι κουλό με κατι προφυλακτηρες που πετούσαν!

Αν θες να ακούσεις και μερικές προτάσεις ακόμα. Δες Clio και Micra, αν και τσιμπημένα, υποθετω οτι αυτα τα 2 ειναι παρομοια και υπερτερουν σε χώρους και ειδικά το micra ειναι και ολοφρεσκο, αν και το clio παραμένει κουκλάκι (υποκειμενικό). Στην ιδια τιμη με τις προτάσεις σου νομίζω βγαίνει το 208 και καλύτερα εξοπλισμένο και θα το χαρακτήριζα ώς μέση λύση σε πολλά.

Κρίμα που και εσυ δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι premium! Δεν ανήκεις στους λίγους και εκλεκτούς!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version