!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (457/487) > >>

jSkyline:
Μπορώ να σου φέρω Corsa, 208, Clio, Fiesta, Mini ίσως Mito. Αν μου βρεις ένα λόγο να αγοράσει κάποιος το Α1 να μου τρυπησεις τη μύτη. Πουθενά δεν ξεχωρίζει. Επίσης αντικειμενικά κάποιος που δεν είναι κάτοχος κάποιου εξ αυτών είναι πιο δίκαιος κριτής σε σχέση με αυτόν που το έχει

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

ted33:

--- Quote from: jSkyline on September 22, 2017, 01:25:39 PM ---Μπορώ να σου φέρω Corsa, 208, Clio, Fiesta, Mini ίσως Mito. Αν μου βρεις ένα λόγο να αγοράσει κάποιος το Α1 να μου τρυπησεις τη μύτη. Πουθενά δεν ξεχωρίζει. Επίσης αντικειμενικά κάποιος που δεν είναι κάτοχος κάποιου εξ αυτών είναι πιο δίκαιος κριτής σε σχέση με αυτόν που το έχει

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

--- End quote ---

Εισαι δικαιος κριτης με το Fiesta??????? Που? Και ναι θα σου πω ενα λογο μονο AUDI=PREMIUM CARS τιποτα αλλο. Θες κι αλλο? 7stronic πολλα μπορω να σου πω.

jSkyline:
Ναι δίκαιος είμαι, γιατί δεν είχα κανένα κόλλημα εξ αρχής, θα μπορούσα να ασχοληθώ με άλλα αμάξια. Αλλα για αυτό και το έβγαλα εκτός κουβέντας και το σύγκρινα με mito. Τώρα το να συγκρίνω το Α1 με Cooper είναι ανέκδοτο. Εκτός τιμής, οι διαφορές σε οδήγηση μη σου πω και σε συνολική εικόνα, είναι χαοτικές. Στα τελευταία Cooper τα προβληματα δείχνουν να έχουν μειωθεί και οι χώροι του δεν είναι καλύτεροι απο του Α1. Αν έχει βρεθεί κάποιος άλλος πίσω απο το τιμόνι τους θα με επιβεβαιώσει.

Εχω άλλωστε γράψει πολλάκις με BMW και Nissan δεν είμαι αντικειμενικός, σε όλα τα άλλα απλά γράφω αυτό που αποκόμισα. Θες βγάλε με εκτος και για το Fiesta. Αλλα δεν είμαι και ο μόνος που μιλάει με καλά λόγια για αυτό εδω μέσα.

Αν και η έκφραση σου Audi=Premium δείχνει κολλημένο 50αρη που νομίζει οτι με το Α1 απέκτησε S8 σε τιμή ευκαιρίας, άρα και παντελή έλλειψη αντικειμενικότητας, θα σου πω οτι τρέφω απεριόριστη εκτίμηση για αυτά (αν και πάλι, οσα πέρασαν απο τα χέρια μου, είχαν τα θέματα τους). Στο αυτόματα κιβώτιο, καλό θα ήταν να ανεφέρεις και τη διαφορά τιμής που έχει, αν θυμάμαι καλά την κάθε του ταχύτητα την πληρώνεις +200Ε και έχει και 7 παναθεμα το!

Αν λοιπόν θές να μιλήσουμε για κανένα σοβαρό Audi ας μιλήσει ο Βαγγέλης για το Allroad και οχι εσύ για το τυρογαριδάκι!

ted33:

--- Quote from: jSkyline on September 22, 2017, 01:59:01 PM ---Ναι δίκαιος είμαι, γιατί δεν είχα κανένα κόλλημα εξ αρχής, θα μπορούσα να ασχοληθώ με άλλα αμάξια. Αλλα για αυτό και το έβγαλα εκτός κουβέντας και το σύγκρινα με mito. Τώρα το να συγκρίνω το Α1 με Cooper είναι ανέκδοτο. Εκτός τιμής, οι διαφορές σε οδήγηση μη σου πω και σε συνολική εικόνα, είναι χαοτικές. Στα τελευταία Cooper τα προβληματα δείχνουν να έχουν μειωθεί και οι χώροι του είναι καλύτεροι απο του Α1. Αν έχει βρεθεί κάποιος άλλος πίσω απο το τιμόνι τους θα με επιβεβαιώσει.

Εχω άλλωστε γράψει πολλάκις με BMW και Nissan δεν είμαι αντικειμενικός, σε όλα τα άλλα απλά γράφω αυτό που αποκόμισα. Θες βγάλε με εκτος και για το Fiesta. Αλλα δεν είμαι και ο μόνος που μιλάει με καλά λόγια για αυτό εδω μέσα.

Αν και η έκφραση σου Audi=Premium δείχνει κολλημένο 50αρη που νομίζει οτι με το Α1 απέκτησε S8 σε τιμή ευκαιρίας, άρα και παντελή έλλειψη αντικειμενικότητας, θα σου πω οτι τρέφω απεριόριστη εκτίμηση για αυτά (αν και πάλι, οσα πέρασαν απο τα χέρια μου, είχαν τα θέματα τους). Στο αυτόματα κιβώτιο, καλό θα ήταν να ανεφέρεις και τη διαφορά τιμής που έχει, αν θυμάμαι καλά την κάθε του ταχύτητα την πληρώνεις +200Ε και έχει και 7 παναθεμα το!

Αν λοιπόν θές να μιλήσουμε για κανένα σοβαρό Audi ας μιλήσει ο Βαγγέλης για το Allroad και οχι εσύ για το τυρογαριδάκι!

--- End quote ---

Κατ αρχην θα μιλας καλυτερα! Για αρχη αυτο!Κατα δευτερο κοψε μια 10ετια απ τα 50 και επεσες μεσα. Δεν ξερω εαν εχεις καποια εμπειρια και ποσα αυτοκινητα εχεις αλλαξει (εγω πανω απο 20 δικα μου οχι του μπαμπα του παππου του κολλητου μια βολτα κτλ γιατι μ αυτα γελαω). Δεν εχω φιλε μου αναγκη κανενα Βαγγελη(δεν το ξερω το παιδι) να μου πει για allroad γιατι εχω ενα Audi Q5 εκτος των αλλων. Οποτε καλυτερα θα σου προτεινα να γνωριζεις με ποιον μιλας και να μην επιτιθεσαι. Μπορω να σου πω να μαθεις σε πολλα αυτοκινητα τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα με καλη διαθεση. Και επειδη οπως εχω ξαναπει ασχολουμε με αγωνες και δεν περιμενω απο κανενα παιδακι να μου πει πως στριβει το καθε αυτοκινητο ακομα και supercars, γιατι πολυ απλα τα εχω οδηγησει (διαβασε κανενα τεστ μινι με Α1 και πες ποιο ειναι συνολικα καλυτερο για να μην στα πω εγω). Σχεδον ολοι οι εκδοτες και πολλοι οδηγοι αγωνων ειναι φιλοι μου οποτε μπορεις να καταλαβεις τι αυτοκινητα εχω οδηγησει. Το θεμα δεν ειναι εκει ομως. Βλεπω θιγεσαι και ειναι κριμα! Και εγω πηρα το τυρογαριδακι για μεσα στην πολη ετσι για να παιζω γιατι μπορω να το παρω απλα! Αλλα εχεις δικιο επρεπε να παρω Fiesta,208,corsa,clio (ok εχω ενα φτανει) που ειναι αμαξαρες της σειρας βεβαια κατι το οποιο δεν ειναι κακο (οτι πληρωσεις παιρνεις μην ξεχνας). Οταν μπορεσεις να παρεις Audi ελα να κουβεντιασουμε παλι και θα δεις θα γινουμε φιλοι. Παρεπιπτοντως το S8 δεν μου αρεσε καθολου πολυ βαρυ. Το R8 V10 plus ειναι ομορφο και γρηγορο. Οποτε θελεις σε παω βολτα.

Konstantinos:

--- Quote from: ted33 on September 22, 2017, 02:16:04 PM ---Το R8 V10 plus ειναι ομορφο και γρηγορο. Οποτε θελεις σε παω βολτα.

--- End quote ---

Αν ο Γιάννης δεν μπορέσει τελικά, μπορώ να έρθω  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version