!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
jSkyline:
Εκτος του οτι το Α1 έχει σχεδόν τα διπλά λεφτά απο το Fiesta αν εξαιρέσεις την καλύτερη ηχομόνωση, είναι παντου καλύτερο το Fiesta. Το έχω οδηγήσει για πολύ μικρή διαδρομή σε μια απόσταση απο το δαχτυλίδι στο Μαρούσι μέχρι το Κολωνάκι μεν το Α1 αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά το πόσο ασαφές ήταν το τιμόνι του. Τι έγινε πως και άλλαξες το αστέρι το Corsa με το τρομερό μοτέρ της Fiat?
panos444:
Αυτό θα έλεγα και εγώ. Η κατηγορία δεν είναι μόνο το μέγεθος, είναι κυρίως τα χρήματα. Φυσικά και το Α1 είμαι καλύτερο, και το καινούριο μίνι πιθανώς, αλλά σε τι χρήματα; Ισχύει ο κανόνας με τις εξαιρέσεις του φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ted33:
--- Quote from: jSkyline on September 22, 2017, 11:09:49 AM ---Εκτος του οτι το Α1 έχει σχεδόν τα διπλά λεφτά απο το Fiesta αν εξαιρέσεις την καλύτερη ηχομόνωση, είναι παντου καλύτερο το Fiesta. Το έχω οδηγήσει για πολύ μικρή διαδρομή σε μια απόσταση απο το δαχτυλίδι στο Μαρούσι μέχρι το Κολωνάκι μεν το Α1 αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά το πόσο ασαφές ήταν το τιμόνι του. Τι έγινε πως και άλλαξες το αστέρι το Corsa με το τρομερό μοτέρ της Fiat?
--- End quote ---
Δεν το αλλαξα εννοειται πως εχω και μ αρεσει πολυ! Αλλα το Α1 σε γρηγορα κομματια δεν παιζεται απλα!Πουλησα το corsa το 1000 τουρμπο (βενζινη) της γυναικας και της πηρα αυτο! Το τιμονι του ειναι παρα πολυ ομορφο, οχι ΜΧ5 αλλα πολυ καλο
jSkyline:
Καλά το Mini είναι μια κατηγορία μόνο του και οδηγικά και οικονομικά ;)
Το τιμόνι σε Α1 είναι πάρα πολύ όμορφο ? Σε 1.6TDI που οδήγησα η πληροφόρηση στο τιμόνι ηταν γελοία και ηταν πανάλαφρο (ιδανικο βεβαια για γυναίκα), καλύτερο όμως απο το επίσης κακό του Corsa! Οι χώροι του επίσης είναι δραματικοί! Σαν οδηγός ήμουν ΟΚ σαν συνοδηγός όμως, δεν κάθομαι καθόλου καλά και σχετικά ψηλά, ενω οι χώροι πίσω είναι ανύπαρκτοι, παραυτα έχει ενα μεγάλο σχετικά άχρηστο πορτμπαγκαζ.
Είναι άδικο να το συγκρίνω με το Fiesta ετσι και αλλιώς (η μήπως όχι!?!), αλλα είναι μια απολύτως δίκαιη σύγκριση με το Mito, οπου το μικρό Ρομέο είναι παντού καλύτερο και με το καλύτερο μοτέρ της κατηγορίας, συμφωνα με τα λεγόμενα σου, κατι που όπως ήδη εχω πεί μάλλον συμφωνώ.
ted33:
--- Quote from: jSkyline on September 22, 2017, 11:37:07 AM ---Καλά το Mini είναι μια κατηγορία μόνο του και οδηγικά και οικονομικά ;)
Το τιμόνι σε Α1 είναι πάρα πολύ όμορφο ? Σε 1.6TDI που οδήγησα η πληροφόρηση στο τιμόνι ηταν γελοία και ηταν πανάλαφρο (ιδανικο βεβαια για γυναίκα), καλύτερο όμως απο το επίσης κακό του Corsa! Οι χώροι του επίσης είναι δραματικοί! Σαν οδηγός ήμουν ΟΚ σαν συνοδηγός όμως, δεν κάθομαι καθόλου καλά και σχετικά ψηλά, ενω οι χώροι πίσω είναι ανύπαρκτοι, παραυτα έχει ενα μεγάλο σχετικά άχρηστο πορτμπαγκαζ.
Είναι άδικο να το συγκρίνω με το Fiesta ετσι και αλλιώς (η μήπως όχι!?!), αλλα είναι μια απολύτως δίκαιη σύγκριση με το Mito, οπου το μικρό Ρομέο είναι παντού καλύτερο και με το καλύτερο μοτέρ της κατηγορίας, συμφωνα με τα λεγόμενα σου, κατι που όπως ήδη εχω πεί μάλλον συμφωνώ.
--- End quote ---
Απλα οπως λενε δεν περιγραφω αλλο!!! Τα ισοπεδωσες ολα! Διαφωνω καθετα σχεδον σε ολα... απλα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version