!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
jSkyline:
Ισχύει Ηλία, αλλά το ξαναδοκίμασα και χωρίς ηλεκτρονικά προχθές στην Α.Ο μόλις περνάει τα 120-130 η κατανάλωση βαράει ταβάνι...
Άλλο ένα κουλό που συνέβη χθες παίρνω Φιέστα να έρθω χωριό του βάζω πετρέλαιο και μου εμφανίζει το τριπ ότι έχω αυτονομία 423 χλμ κάνω διαδρομή 105 χλμ και η αυτονομία μου είναι στα 426!!! Εντάξει πήγαινα πολύ αργά μην σπάσουν τα αυγά!
Αν και οι διαφορές είναι μικρές και αδιάφορες, νομίζω πως το οικονομικότερο ήταν το Corsa και το Mito που φοράνε το ίδιο μοτέρ κιόλας.
Στάλθηκε από το HTC One ME dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jSkyline:
Δεν ξέρω αν θα ενδιέφερε κάποιον αλλά χθες είχα την ευκαιρία να κάνω ενα αρκετα extended test drive στο νέο Sportage. Με μια λέξη θα το περιέγραφα ως εξαιρετικό!
Ωραίο πάτημα, το μοτέρ του σε ντιζελ είναι πρόθυμο και μεταφέρει το σχετικά βαρύ αμάξωμα άνετα. Μικρες κλίσεις στο αμάξωμα και η ανεξαρτητη πίσω ανάρτηση φαίνεται να διαβάζει καλά το δρόμο, είχα την ευκαιρία να το οδηγήσω σε ανοιχτό δρόμο, σε πόλη, σε βουνό και σε στροφοδιαδρομή. Μου άρεσε πάρα πολύ και η τιμή του είναι δελεαστική μιας και είναι σχεδόν σε μέγεθος μεσαίου SUV (μεγαλύτερο απο Quasquai, Mokka, Kadjar).
LetThingsDrift:
--- Quote from: jSkyline on April 24, 2017, 03:57:34 PM ---
--- End quote ---
Έχω κάτσει 5 λεπτά και προσπαθώ να καταλάβω τι σκατά διακόπτη έχουν βάλει στο κεντρικό μπράτσο του τιμονιού που είναι και στα πλάγια και πως θα χρησίμευε η ρύθμιση της ταχύτητας των υαλοκαθαριστήρων από εκεί :P ... Με έκαψες με το ιλούζιον :punish:
Υ.Γ Πανέμορφο το ΚΙΑ...Και στην οικογένεια έχουμε και 2 κορεάτικα οπότε μπορώ να δηλώσω και φαν...Σκυλιά πραγματικά!!
jSkyline:
Χαχα! Όντως, και εγώ το παρατήρησα! Προφανώς και ο διακόπτης είναι απο πίσω! Και απο άποψη εργονομίας το αμάξι είναι αρκετά καλό, όλοι οι διακόπτες είναι σωστά τοποθετημένοι και δεν υπάρχει κάτι άκυρο.
Fan της Κια δεν μπορώ να πω οτι είμαι αλλά τα θεωρώ τίμια. Επειδή έχω πάντως πολύ καλό φίλο που δουλεύει μέσα και μου έχει δωθει η ευκαιρία να τα οδηγήσω όλα, πρέπει να παραδεχτώ οτι όλα είναι πολύ αξιόλογα και οι Κορεάτες πιστεύω οτι έχουν πολύ καλές προοπτικές. Επίσης επειδή είχα και Hyundai i20, το Rio είναι σαφώς ανώτερο οδηγικά κάτι που ισχύει και στη συγκρίση του Sportage με το Tuscon σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου μου (είναι αντικειμενικός κριτής και δεν μεροληπτεί, άλλωστε στον όμιλο της Βελμάρ-Βασιλάκη ανήκουν όλα)
vagmann:
Πολυ ποιοτικο φαινεται εκ πρωτης...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version