!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (439/487) > >>

jSkyline:
@kostasmito οι κριτικές σου δεν ακούγονται πολύ αντικειμενικές!!! Και το ότι λες ωραίο το cactus που ξεφύτρωσε σαν κάκτος τρομάζει!

Το 3008 είναι όντως τόσο καλό? Ποιο μοτέρ φοράει? 1.6D? Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά τη Δευτέρα αναμένω ολοκαίνουργιο 208 με αυτό το μοτέρ! Θα το καβατζωσω καμιά βδομάδα και θα σας κάνω review!

kantetom:
Τίποτα Νότη αν μπορώ να βοηθήσω κάπου....

Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας είναι αναχρονιστικός σίγουρα αλλά δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα με το τούρμπο.  ;)

Όπως σου είπα και εγώ το έκαψα και πήγα και  πήρα diesel bi-turbo, αλλά καλό είναι να γνωρίζεις που μπλέκεις και τα διάφορα κουστούμια που παίζει να σου βγάλει αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις καιρό. 

kostasmito:
Για καιρό και για πάνω από 150000χλμ. μόνο ατμόσφαιρα και χειροκίνητο σασμαν ή αυτόματο τύπου ishift (με δίσκο συμπλέκτη).
@jSkyline εννοείται πως οι απόψεις μου είναι υποκειμενικές και εννοείται ότι στην τωρινή γκάμα της Nissan μόνο juke, z & gtr αξίζουν!!!

jSkyline:
Juke!? ...Εντάξει καλό είναι το cactus τελικά!

Το τελευταίο XTrail είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο απλά η τιμή του έχει ξεφύγει, Quasquai είναι σίγουρα πολυφορεμενο, οπότε λογικά θα κοίταγα το Navara που έχει αντικειμενικά πολύ καλή τιμή και χώρους!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Dasimo:
Πάντως ένα C4 ehdi που έχω εγώ διανύει το πέμπτο εντελώς απροβλημάτιστο έτος χρήσης . Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο ισχύει και για το cactus . Σε κάθε περίπτωση , αμάξι για οικογένεια είναι το C4 Picasso και μάλιστα Grande όπως και το Megane Scnic, σε εκδόσεις ντίζελ με αυτοματιλα! Σε Japan μονόδρομος το Avensis Station σε τιμή δώρο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version