!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (429/487) > >>

Skyggedans:
Το νέο micra φαίνεται εντυπωσιακότατο. Αλλά όπως λέει και ο @aimkara , δεν είναι micra πχια...

Πέραν αυτού, C1/Aygo/107 (MY2015) σε βενζίνη, είναι τρα-γι-κά σε απόδοση κινητήρα. Είναι εκνευριστικά αδύναμα, άνευρα και για να πάνε, πιέζεις τόσο πολύ τον κινητήρα που δεν μπορείς να κάψεις όσα υπόσχονται σε lt/km.

jSkyline:
Εμένα και τα 3 παραπάνω μου φάνηκαν αργά μεν αλλά οκ! Και το IQ σέρνεται γενικά. Σήμερα πάντως κάποιος που γράφει και εδώ μέσα, πήρε αυγό και αυτόματο! Να αρχίσω να τον τρολλαρω?!

Το μικρα το θέλω...Αν μπορούσα να το βρω μτχ πιθανόν να το αγόραζα

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

panos444:

--- Quote from: jSkyline on October 27, 2016, 11:19:37 PM ---IQ του 2012 οδηγώ. Εσύ Yiaris δεν έχεις? Το miband 2 πάντως Γ@Μ@€Ι !!!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

--- End quote ---
Θεώρησα πως άλλαξε το ταχύμετρο στου 2015, μιας και το πετυχαμε στην αλλαγή το μοντέλο..!
Το ρολόι είναι όντως πολύ καλό! Ειδικά αν αναλογιστεις ότι κοστίζει 30€..!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

spar@@:

--- Quote from: jSkyline on October 27, 2016, 10:05:54 PM ---
--- Quote from: ted33 on October 27, 2016, 03:42:08 PM ---
--- Quote from: Dasimo on October 27, 2016, 01:32:32 PM ---Μικρό και ντίζελ = γαλλικό


Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Σορυ αλλα μικρο και diesel = Opel Corsa

--- End quote ---
Sorry αλλα αν καποιος εχει σκοπο να πάρει το Clio που είναι γαλλικο, γιατί να μην πάρει Dacia, Merc η το καινούργιο Micra που είναι και κουκλάκι !? Επισης να υπενθυμίσω οτι Aygo,C1,107 αδερφάκια. 5-6 συνολικά ειναι ολα αυτα τα diesel μοτερακια και μοιράζονται σε αμάξια ανεξαρτητα απο τη χωρα της εταιριας που τα παραγει (χωρα παραγωγης τους ετσι και αλλιως μπορεί να ειναι οποιαδηποτε)

Και που λέτε σήμερα εκει που πηγαινα στην Α.Ο. βλέπω 3 αμάξια μπροστα μου ένα Yaris... και λέω στο τουμπανο, μάζεψε τα 98 σου άλογα, ο μεγάλος αδερφός σου μπορεί να μας φέρει κανένα προφυλακτήρα στο κεφάλι!

--- End quote ---

Για αλλη μια φορα σε εχασα. Το clio τι δουλεια εχει με το micra?
Αρχικα ειναι αλλη κατηγορια αλλα εκτος απο αυτο η renault εδωσε μονο μοτερ στη nissan,dacia, merc τα αυτοκινητα δεν εχουν καμια σχεση, το micra οδηγικα ειναι απαισιο, το εσωτερικο του απαδαρεκτο, πολυ κουραστικο αυτοκινητο και επικινδυνο.
Το κλιο οδηγικα ειναι πολυ καλο, κλασσικα καλη αναρτηση και καλο τιμονι (γαλλικο), καλης ποιοτητας εσωτερικο και ανετα καθισματα.
Dacia δεν εχω οδηγησει ουτε merc A καινουριο, αλλα ενα αυτοκινητο δεν ειναι μονο το μοτερ...

panos444:
Την gla 180 την έχει συνάδελφος. 110 άλογα μπροστά κίνηση, 6 ταχύτητες, με 18αρες..! Είναι πάρα πολύ άνετο, και έχει όπως είναι φυσιολογικό για τα χρήματα που ζητάει, απίστευτη κύλιση. Το καινούριο corsa δεν το έχω οδηγήσει, το παλιό (τέλος 14) δεν μου άρεσε/δεν είχε σχέση με το κλιο.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version