!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (428/487) > >>

selito:

--- Quote from: spoumi on October 27, 2016, 08:49:19 PM ---Είχα πάει με φίλου opel corsa Ναύπλιο μια δυο φορές.
Τίμιο αμαξάκι.

Με το mx5 μου καίω λιγότερο.

*lpg

--- End quote ---

ωωωω τι μας ειπεεεε, τα μισά τα μισά!  :axe:

spoumi:
Ναι τα μισά από βενζίνη πληρώνω.

26 ευρώ 400χλμ.

jSkyline:

--- Quote from: ted33 on October 27, 2016, 03:42:08 PM ---
--- Quote from: Dasimo on October 27, 2016, 01:32:32 PM ---Μικρό και ντίζελ = γαλλικό

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Σορυ αλλα μικρο και diesel = Opel Corsa

--- End quote ---
Sorry αλλα αν καποιος εχει σκοπο να πάρει το Clio που είναι γαλλικο, γιατί να μην πάρει Dacia, Merc η το καινούργιο Micra που είναι και κουκλάκι !? Επισης να υπενθυμίσω οτι Aygo,C1,107 αδερφάκια. 5-6 συνολικά ειναι ολα αυτα τα diesel μοτερακια και μοιράζονται σε αμάξια ανεξαρτητα απο τη χωρα της εταιριας που τα παραγει (χωρα παραγωγης τους ετσι και αλλιως μπορεί να ειναι οποιαδηποτε)

Και που λέτε σήμερα εκει που πηγαινα στην Α.Ο. βλέπω 3 αμάξια μπροστα μου ένα Yaris... και λέω στο τουμπανο, μάζεψε τα 98 σου άλογα, ο μεγάλος αδερφός σου μπορεί να μας φέρει κανένα προφυλακτήρα στο κεφάλι!

panos444:

--- Quote from: jSkyline on October 27, 2016, 10:05:54 PM ---
--- Quote from: ted33 on October 27, 2016, 03:42:08 PM ---
--- Quote from: Dasimo on October 27, 2016, 01:32:32 PM ---Μικρό και ντίζελ = γαλλικό

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Σορυ αλλα μικρο και diesel = Opel Corsa

--- End quote ---
Sorry αλλα αν καποιος εχει σκοπο να πάρει το Clio που είναι γαλλικο, γιατί να μην πάρει Dacia, Merc η το καινούργιο Micra που είναι και κουκλάκι !? Επισης να υπενθυμίσω οτι Aygo,C1,107 αδερφάκια. 5-6 συνολικά ειναι ολα αυτα τα diesel μοτερακια και μοιράζονται σε αμάξια ανεξαρτητα απο τη χωρα της εταιριας που τα παραγει (χωρα παραγωγης τους ετσι και αλλιως μπορεί να ειναι οποιαδηποτε)

Και που λέτε σήμερα εκει που πηγαινα στην Α.Ο. βλέπω 3 αμάξια μπροστα μου ένα Yaris... και λέω στο τουμπανο, μάζεψε τα 98 σου άλογα, ο μεγάλος αδερφός σου μπορεί να μας φέρει κανένα προφυλακτήρα στο κεφάλι!

--- End quote ---
Στην αρχή νόμιζα πως οδηγουσα εγώ σε αυτήν τη φώτο!! Έχουμε και το ίδιο ρολόι..! Στο ταχύμετρο το δικό σου διαφέρει λίγο από το δικό μου.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jSkyline:
IQ του 2012 οδηγώ. Εσύ Yiaris δεν έχεις? Το miband 2 πάντως Γ@Μ@€Ι !!!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version