!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (426/487) > >>

kostasmito:
Ποιαααα diesel???
Jazz και πάλι jazz!

jSkyline:
Ισχύει για το fiesta οτι ειναι κάπως αργό, αλλα επειδή ειχα και corsa του 2012 και i20 του 2013 είναι συνολικά καλύτερο και απο τα 2. Θεωρούσα μόνο οτι το Yaris και το Clio είναι ανώτερα σε σχεση με το Ford.

To Clio που επίσης έχω οδηγήσει είναι δυνατό, αν και σε συνολική εικόνα εσωτερικά πάλι προτιμώ Fiesta, εξωτερικά όμως ο Γαλλος υπερτερει (υποκειμενικά κριτήρια βεβαίως)

Skyggedans:

--- Quote from: kostasmito on October 26, 2016, 08:52:36 PM ---Ποιαααα diesel???
Jazz και πάλι jazz!

--- End quote ---

Η γυναίκα μου έχει την 1η γενιά - εννοείται με CVT - και αν το αλλάξω, θα πάρω την 3η γενιά. Αυτό το αμάξι το παντρεύεσαι. Τα κάνει όλα, άψογα.

Liakos:
Παρελαβα το δικο μου εταιρικο Yaris diesel τον Ιουλιο του 2014. Εκτοτε εχω κανει 88.000χλμ και το αμαξι δεν εχει κανει κιχ.
Εχει εντυπωσιακα πολλη ροπη, οσο και να προσπαθησεις αποκλειεται να καψεις πανω απο 6λτ/100χλμ, ειναι υπερανετο, κανει ευκολα ταξιδι για τα δικα μου δεδομενα, δεν τριζει. Δεν εχω κατι αρνητικο να του προσαψω λαμβανοντας υποψιν τις αναγκες που ειναι κατασκευασμενο να εξυπηρετει.

Στην εταιρια υπολογιζω οτι εχουμε ~110 απο αυτα, τα μισα εκ των οποιων ειναι του 2015. Δεν εχει ακουστει τετοιο προβλημα. Αυτο που εχει παρατηρηθει ομως ειναι οτι με την ελαχιστη επαφη βγαινουν απο τη θεση τους. Εντελως συμπτωματικα με ακουμπησε εχθες μεσημεριατικα μεθυσμενος παππους στην Πευκη. Μιλαμε για απλη επαφη, με 1 χ.α.ω. Ο προφυλακτηρας ξεκουμπωσε...

Συνολικα ειναι ενα αυτοκινητο που ευκολα θα συστηνα σε καποιον που θελει να κανει οικονομικα χλμ εντος πολης.

Dasimo:
Μικρό και ντίζελ = γαλλικό

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version