!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (425/487) > >>

Skyggedans:

3 τέτοια έχουμε - ντίζελ επίσης - και στα 3 έγινε ακριβώς αυτό. Εμένα με άφησε άφωνο η απάντηση της Toyota, αφού πριν το είχα μάθει για τις εργοστασιακές πλαστικές βάσεις από φανοποιό.

Το τρίξιμο ισχύει. Γενικά πάντως, είναι απίστευτα οικονομικά, αλλά έχουν μικρό ντεπόζιτο. Τώρα για σταθερότητα στο δρόμο, πάντα σε σχέση με το ότι είναι μικρό αυτοκίνητο, εγώ θα τη χαρακτήριζα ικανοποιητική. Βέβαια φοράνε κ κάτι Bridgestone Ecopia που δεν είναι για να ψάχνεις τα όρια τους, αλλά τηρουμένων των αναλογιών, θα το έπαιρνα για αυτοκίνητο πόλης, χαλαρά. Και χώρους άπλετους έχει και πορτ-παγκάζ αρκετό. Εντελώς βαρετό στην οδήγηση, αλλά πολύ βολικό για εντός πόλης.

Vidias:
Με ξαφνιαζετε...

Η κοπελλα μου αγορασε ενα 9/2012 με 50.000 μεσα φλεβαρη και εχει τωρα 73.000...
Κανει 100+ χλμ. την ημερα. (το ακριβως αντιθετο που κανω εγω με το μιατα)

Χωρις να τα εχω οδηγησει ολα,ειναι απο τα καλυτερα μικρα ντιζελ.
Δεν τριζει,δεν κοπαναει,στριβει για την κλαση-μεγεθος του ικανοποιητικοτατα,παει τον πατο του και σταθερα (160 που το εχω ζορισει),και περαν μιας ευθυγραμμισης οταν αγοραστηκε και λαδοφιλτρων,δεν εχει ζητησει τιποτα απολυτως.
Και ειναι ακομα με τα εργοστασιακα λαστιχα.

Οδηγωντας κορσα,πουντο πελατων και για μια βδομαδα ενα πολο (νοικιαρικο με 15.000) ολα ντιζελ φυσικα,θα ελεγα οτι το τογιοτα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια κλαση πανω.

Για το πολο δε,καλυτερα μην μιλησω...

jSkyline:
Fiesta και ξερό ψωμί σε αυτή την κατηγορία! Απίστευτα οικονομικό και προσωπικά μου αρέσει και πολύ! Σε σχέση με το Corsa ειδικά είναι πολύ ανώτερο!

Skyggedans:

Το Polo είναι ανάξιο αναφοράς. Το Corsa απ' την άλλη, λέγεται πως έχει κινητήρα διαμάντι. Αλλά αν κρίνω απ' την αξιοπιστία και τη συντήρηση των άλλων μοντέλων...

Για το fiesta, έχουν να λένε πως είναι το πιο αδύναμο στην κατηγορία του, αλλά το καλύτερο στο δρόμο, παρά την κακή κατανομή βάρους λόγω του diesel κινητήρα.

nikospaga:

--- Quote from: Skyggedans on October 26, 2016, 08:41:01 PM ---
Το Polo είναι ανάξιο αναφοράς. Το Corsa απ' την άλλη, λέγεται πως έχει κινητήρα διαμάντι. Αλλά αν κρίνω απ' την αξιοπιστία και τη συντήρηση των άλλων μοντέλων...

Για το fiesta, έχουν να λένε πως είναι το πιο αδύναμο στην κατηγορία του, αλλά το καλύτερο στο δρόμο, παρά την κακή κατανομή βάρους λόγω του diesel κινητήρα.

--- End quote ---
Έχεις δίκαιο για το corsa.Ο πετρελαιοκινητήρας είναι του grande punto (Multijet) και είχε βγει από τους καλύτερους πετρελαιοκινητήρες. 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version