!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (424/487) > >>

selito:

--- Quote from: iliasfyntanidis on October 26, 2016, 01:03:22 PM ---Ποτηροτρυπανο.

--- End quote ---

κοζ γιαρις = ντραγκ καρ

luigid:

--- Quote from: Skyggedans on October 26, 2016, 12:56:23 PM ---
 Προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα εταιρικά Yaris της δουλειάς (MY2015), λόγω ταξιδιών στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, εμφάνισαν μια τάση να αποχωρίζονται τους οπίσθιους προφυλακτήρες τους, κατά τη διάρκεια κίνησης τους με ταχύτητες άνω των 110 χ.α.ω.

Η απάντηση της Toyota Ελλάς είναι πως έχει παρατηρηθεί σε πλήθος αυτοκινήτων του ίδιου μοντέλου από ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες τους και πως έχουν υποβάλλει έγγραφη αναφορά στην εταιρεία στο εξωτερικό για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Σε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον υπεύθυνο των εταιρικών πελατών της Toyota, μου ανέφερε πως γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά πέραν της λήξης της εγγύησης του αυτοκινήτου (που είναι μακρόχρονη βέβαια), το κόστος επισκευής το επιβαρύνεται ολόκληρο ο πελάτης, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας από τη μαμά εταιρεία.

Που βέβαια...η επισκευή δε διορθώνει το πρόβλημα, καθώς οι κάτω βάσεις του προφυλακτήρα είναι πλαστικές, οπότε και η αντικατάσταση τους δεν οδηγεί κάπου.

--- End quote ---

Ξε-κ@λλα!

jSkyline:
Η αμήχανη στιγμή που κάνεις slipstream πίσω από το Yaris και σου σκάει ο προφυλακτήρας του στο τζάμι!

spoumi:
Τρύπες α λα σιβικ δλδ στα εταιρικά γιαρις για να μην έχουμε αερόστατα προφυλακτήρες

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

panos444:

--- Quote from: Skyggedans on October 26, 2016, 12:56:23 PM ---
 Προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα εταιρικά Yaris της δουλειάς (MY2015), λόγω ταξιδιών στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, εμφάνισαν μια τάση να αποχωρίζονται τους οπίσθιους προφυλακτήρες τους, κατά τη διάρκεια κίνησης τους με ταχύτητες άνω των 110 χ.α.ω.

Η απάντηση της Toyota Ελλάς είναι πως έχει παρατηρηθεί σε πλήθος αυτοκινήτων του ίδιου μοντέλου από ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες τους και πως έχουν υποβάλλει έγγραφη αναφορά στην εταιρεία στο εξωτερικό για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Σε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον υπεύθυνο των εταιρικών πελατών της Toyota, μου ανέφερε πως γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά πέραν της λήξης της εγγύησης του αυτοκινήτου (που είναι μακρόχρονη βέβαια), το κόστος επισκευής το επιβαρύνεται ολόκληρο ο πελάτης, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας από τη μαμά εταιρεία.

Που βέβαια...η επισκευή δε διορθώνει το πρόβλημα, καθώς οι κάτω βάσεις του προφυλακτήρα είναι πλαστικές, οπότε και η αντικατάσταση τους δεν οδηγεί κάπου.

--- End quote ---
Έχουμε έξι εταιρικά από αυτά τα ντιζελακια, ένα από αυτά το έχω εγώ (τέλος 2014 αρχές 2015) και κανένα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Δεν είναι καθόλου σταθερά μετά τα 120-130 και όλα τρίζουν σε εκνευριστικο βαθμό, σαν αρνητικά.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version