!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
mx.strofas:
Ποο, το κοκκινο το civic πολλη αλητεια ρε παιδι μου, γουσταρω! Να το οδηγας και με κουκουλα, να μην σε παιρνει κανεις χαμπαρι! :P
Και το corolla (glanza) μου αρεσε πολυ, ισως το μονο corolla που μπορει να αγοραζα!
Παντως επιμενω προς Γαλλια μερια αφου θελεις για πιστα και μπροστο! Οπως προειπε και ενα μελος (δεν θυμαμαι nickname) κοιτα να δεις ποιοι τρεχουν στις αναβασεις, δεν εινα τυχαιο που τα διαλεγουν!
alfie86:
Ρε vag το σκεφτηκα και για na αλλα οπως ειπα και στον general φοβαμαι οτι θα ειμαι πολυ στεναχωρα αφου στο nc ενιωθα οριακα!Εξαλλου οπως ειπα και στην αρχη το θελω και για βολτες και οχι αποκλειστικα για πιστα!Παντως τα γαλλακια δεν μου ειναι αδιαφορα απλα σε θεμα αξιοπιστιας δεν ξερω μιας και ειναι και 10ετιας++
nmwisima:
--- Quote from: sebastian on November 21, 2013, 04:48:09 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 21, 2013, 11:53:02 AM ---Και, με παζαρι θα αρχίσουν να στρίβουν; Ειδικά η corolla πολύ κακο σπορ αυτοκίνητο. Η προ φεισλιφτ σελικα δεν ειχε κακο στήσιμο.
Sent from my κινητό.
--- End quote ---
Με τι συγκρινεις την celica zzt230/1 δηλαδη και θεωρεις οτι δε στριβει ???
--- End quote ---
Η facelift εχει ESP που δεν βγαίνει.
kantetom:
--- Quote from: alfie86 on November 21, 2013, 07:09:50 PM ---...Παντως τα γαλλακια δεν μου ειναι αδιαφορα απλα σε θεμα αξιοπιστιας δεν ξερω μιας και ειναι και 10ετιας++
--- End quote ---
Επειδή έχω ενα rallye 16v του 98, περι αξιοπιστίας, το εχω απο το 2002, και πλέον εχει 290.000 κμ. Το αμάξι έχει μπει μέγαρα, εχει κανει 2000 κμ με στασεις μονο για βενζίνη και γενικα του εχω συμπεριφερθει σαν ανθρωπος που αγορασε rallye στα 19. :axe: Εκτός απο αναλώσιμα (3 φορες δισκοπλατο, 2 φορές αναρτησεις, 2 - 3 ντιζες συμπλέκτη κλπ) δεν εχει κανει κιχ. Ακόμα το μοτέρ και το σασμάν δεν έχουν ανοιχτεί :exaclty:
Περί επικινδινότητας, τα τελευταία 5 χρονια το κυκλοφορεί η μάνα μου και κάνει 40 κμ καθημερινα χωρίς απρόοπτα ακόμα ευτυχώς :llol:
alfie86:
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση :good:!!!Για την βρισκομαστε αναμεσα σε starlet,saxo κ rallye!Τωρα βεβαια πρεπει να τα οδηγησω και τα 3 για να αποκτησω και καποια αποψη για τα αμαξια και τις διαφορες τους!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version