!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
alfie86:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4365205/ αντεχει τοση δυναμη το saxo :o??
kantetom:
Αν αλλάξεις όλο το μοτέρ αντέχει :gl:
Εργοστασιακά είναι λίγο πιο γρήγορο από 1,8 nb. Για αξιόπιστα, με εκκεντροφόρους, φίλτρο, πρόγραμμα, εξάτμιση έχεις 140-160 hp. Τα φρένα ειναι αρκετά και εγώ κατέληξα ότι η μαμά ανάρτηση είναι ο ιδανικός συμβιβασμός.
Στο δικό μου μαμά με σκούπα έχω δει από 470 έως 730 κμ με 45 λίτρα.
Στα μέγαρα εκείνη τη μέρα ανακάλυψα της χαρές του mx-5. Στο rallye έβγαλα ρεζέρβα και του φόρεσα ένα σετ ζάντες με ημισλίκ. Έγραψε 250 κμ στην πίστα και κυνηγιόμασταν με το μαύρο όλη μέρα.
kantetom:
sebastian:
--- Quote from: nmwisima on November 21, 2013, 07:20:43 PM ---
--- Quote from: sebastian on November 21, 2013, 04:48:09 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 21, 2013, 11:53:02 AM ---Και, με παζαρι θα αρχίσουν να στρίβουν; Ειδικά η corolla πολύ κακο σπορ αυτοκίνητο. Η προ φεισλιφτ σελικα δεν ειχε κακο στήσιμο.
Sent from my κινητό.
--- End quote ---
Με τι συγκρινεις την celica zzt230/1 δηλαδη και θεωρεις οτι δε στριβει ???
--- End quote ---
Η facelift εχει ESP που δεν βγαίνει.
--- End quote ---
Oταν μιλαμε για στριψιμο υποθετω οτι εννοουμε οδηγηση με γραμμες κι εκει δεν ενοχλουσε καθολου το esp καθως δεν ηταν τοσο παρεμβατικο.
Η tsport f/l ειναι φοβερο αυτοκινητο και με καλα ελαστικα δεν ειναι να την υποτιμας.Το θεμα ειναι να βρεθει καποιο μη κανιβαλισμενο.Εγω παντως μετα απο 6 χρονια που ειχα την απλη με τα 143,ανετα ξαναπαιρνα μια ts αν χρειαζομουν μεγαλυτερους χωρους απο το μιατα.
nmwisima:
Δεν εννοώ φυσικά να κάνεις πάντες με τη Σελικα.
Όταν οδηγείς στο όριο όμως το αυτοκίνητο ακροβατεί οριακά ανάμεσα στην προσφυση και την απώλεια αυτής.
Συχνα δε χρειάζεται να πλασάρεις το αυτοκίνητο με ελαφρύ γλίστρημα για να τοποθετηθείς καλύτερα σε μια στροφή -ή για την επόμενη.
Εκεί το μη απενεργοποιούμενο ESP συνήθως επεμβαίνει και δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.
Εντάξει, η Celica δεν είναι και... CZT σε αυτόν τον τομέα, αλλά όσο να 'ναι εμένα με χάλασε σε σχέση με την προ fl. :exaclty:
υ.γ. Τη γνώμη μου για το μοτέρ των TS καλύτερα να μην την ακούσεις -ειδικά για την Corolla...
A.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version