!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
lordin:
Για χειρόφρενα καλό είναι! :P :P :P
saldale:
--- Quote from: lordin on June 13, 2012, 03:13:35 PM ---Για χειρόφρενα καλό είναι! :P :P :P
--- End quote ---
Παντού υπάρχει ένας κάφρος! :llol:
lordin:
:P :P :P :P
Μετά το 4χ4 αποφάσισα να το γυρίσω στα χειρόφρενα! Αχχχ που είναι το carina μου που πήγαινε μόνο με τον κώλο! :llol: :llol:
Σας έχω πει που κόπηκε η ντίζα του χειρόφρενου?? Και το αστείο είναι ότι κόπηκε σε ταξίδι και όχι πάνω σε μ@λ@κία! :guns: :guns:
NiTse:
Νομίζω τριάκτινο είναι το τιμόνι και τα ρεκάρο που έχει μέσα είναι από τα πιο όμορφα. Κατά τα άλλα βέβαια το ταμπλό του είναι όπως του απλού φόκους συν τα όργανα πίεσης κτλ.
Skyggedans:
@George: Απ' όσο έμαθα, ο ιδιοκτήτης πάλευε να το δώσει στα 7 κανένα 6μηνο χωρίς τύχη κ ο μαντράς τον είχε από κοντά για 5. Μάλιστα, κατά δήλωσή του, αν ήταν να το δώσει κάτω από 7, θα του έβαζε φωτιά από μόνος του. Τελικά φαίνεται πως η ανάγκη για ρευστό τον έπνιξε, οπότε στην ταραχή του ενέδωσε κ το έχασε για ψίχουλα.
@infinity: Συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε όσοι μαντράδες έμειναν ανοιχτοί με κάποιο κεφάλαιο, αυτό κάνουν πλέον. Το "δυστυχώς" που έγραψα, αναφερόταν στον ιδιοκτήτη, όχι στην οικονομοτεχνική πλευρά της πώλησης.
Σημειωτέον, 22l/100km με συνετή(...) οδήγηση, σίγουρα δεν το κάνουν το πιο φιλικό για την τσέπη αυτοκίνητο σε τέτοιες εποχές. Οι μεταξωτοί koloi και λοιπά. Αλλά ως προσθιοκίνητο, σε αποζημιώνει με το παραπάνω με τη δύναμη κ το στήσιμό του.
υ.γ. Το τιμόνι είναι 3άκτινο στο RS
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version