!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
iNFiNiTy:
--- Quote from: Skyggedans on June 13, 2012, 01:30:15 PM ---
όλα τα ωραία δυστυχώς έχουν κ την άσχημη πλευρά τους.
Πριν από 1 εβδομάδα ένα ίδιο λαχανί πουλήθηκε σε "μάντρα" στα Μελίσσια για 4800, λόγω υπέρογκων χρεών του ιδιοκτήτη κ μεταπωλήθηκε στη Γερμανία για 17.000+. Το αυτοκίνητο ήταν αγορασμένο καινούριο, 1,5 έτους αυτοκίνητο κ είχε προλάβει να κάνει περί τα 20k km...
--- End quote ---
Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε εξαγωγή ό,τι μας περισσεύει από μη εμπορικά μοντέλα. Θα βελτιώναμε και το εμπορικό ισοζύγιο. Μόνο άσχημο δεν είναι το παραπάνω.
jSkyline:
Eνα RS που εχει ενας φίλος μου παντως, αν και γρηγορο, μου φαινεται τελειως αδιαφορο, πρεπει να παραδεχτω παντως οτι σε κολλαει στο καθισμα για πλακα. Βεβαια για καποιους ειναι κολλημα αυτο το αμαξι, εμενα σαν πεταμενα λεφτα μου φαίνεται, εχει και τρελλο κοστος συντηρησης. Εχει και θεμα με το χρωματακι του γενικά.
lordin:
--- Quote from: jSkyline on June 13, 2012, 02:44:49 PM ---Eνα RS που εχει ενας φίλος μου παντως, αν και γρηγορο, μου φαινεται τελειως αδιαφορο, πρεπει να παραδεχτω παντως οτι σε κολλαει στο καθισμα για πλακα. Βεβαια για καποιους ειναι κολλημα αυτο το αμαξι, εμενα σαν πεταμενα λεφτα μου φαίνεται, εχει και τρελλο κοστος συντηρησης. Εχει και θεμα με το χρωματακι του γενικά.
--- End quote ---
Δε φοράει ένα ηλεκτρονικό διαφορικό? Σίγουρα τόσα άλογα στο μπροστινό άξονα δεν είναι και το καλύτερο!
Reverant:
Το κακό είναι ότι έχει αδιάφορο εσωτερικό. Τετράκτινο τιμόνι σε τέτοιο αυτοκίνητο; Θα το άλλαζα από την πρώτη μέρα.
jSkyline:
Kαλα το τιμονι ειναι λιγο αδιαφορο, αλλα το εσωτερικο του ειναι σπορ. Τα καθισματα ειναι αψογα παντως!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version