!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (4/487) > >>

heras:

--- Quote from: Στέλιος - fess on March 30, 2012, 02:52:57 PM ---Πίστεψε με πως αν ζήσεις με Γερμανικό, θα εκλιπαρείς να κράταγες τον Κιτρινιάρη...

--- End quote ---

Εγω παντως μετα απο σχεδον ενα 6μηνο συμβιωσης με τη γερμανιδα μου εχω αρχισει να εκτιμω πραγματα που κανενας κιτρινιαρης δεν θα μπορουσε να μου προσφερει....τωρα καταλαβαινω πως ειναι να μην χρειαζεσαι να προσπαθεις πολυ για να εισαι εξ ισου γρηγορος και αποτελεσματικος στο δρομο....καποιοι μπορει να το λενε μη συμμετοχικοτητα ή οτιδηποτε αλλη ατακα περιοδικου αλλα η ουσια ειναι ιδια ενω η απολαυση εγκειται σε αλλους τομεις. Και οπως πολυ καλα γνωριζετε εχω συμβιωσει για πολλα χρονια με ακρως συμμετοχικα και απαιτητικα αυτοκινητα  ;)

Το λεω ειλικρινα αλλα αν καποτε ξαναλλαξω αυτοκινητο στο μελλον ο πηχυς θα εχει ανεβει πολυ....και καταλαβαινετε τι εννοω

ELTASSOS:

--- Quote from: Στέλιος - fess on March 30, 2012, 02:52:57 PM ---Πίστεψε με πως αν ζήσεις με Γερμανικό, θα εκλιπαρείς να κράταγες τον Κιτρινιάρη...

--- End quote ---

στελιο με κανεις και ανησυχω...μολις ενα μελος μου προτεινε ανταλλαγη με γκολφ 1.6 του 04 και το σκεφτομαι σοβαρα. Λες να τρεχω και να μη φτανω με το γκολφ..?

ELTASSOS:

--- Quote from: heras on March 30, 2012, 03:28:05 PM ---

--- End quote ---

Εγω παντως μετα απο σχεδον ενα 6μηνο συμβιωσης με τη γερμανιδα μου εχω αρχισει να εκτιμω πραγματα που κανενας κιτρινιαρης δεν θα μπορουσε να μου προσφερει....τωρα καταλαβαινω πως ειναι να μην χρειαζεσαι να προσπαθεις πολυ για να εισαι εξ ισου γρηγορος και αποτελεσματικος στο δρομο....καποιοι μπορει να το λενε μη συμμετοχικοτητα ή οτιδηποτε αλλη ατακα περιοδικου αλλα η ουσια ειναι ιδια ενω η απολαυση εγκειται σε αλλους τομεις. Και οπως πολυ καλα γνωριζετε εχω συμβιωσει για πολλα χρονια με ακρως συμμετοχικα και απαιτητικα αυτοκινητα  ;)

Το λεω ειλικρινα αλλα αν καποτε ξαναλλαξω αυτοκινητο στο μελλον ο πηχυς θα εχει ανεβει πολυ....και καταλαβαινετε τι εννοω

--- End quote ---

το να μην ελεγχεις απολυτα την κατασταση εσυ-(ο οδηγος),  σε μερικους δημιουργει ανασφαλεια οταν οδηγουν υπο πιεση. Θα μου πεις οτι σαυτα τα αυτοκινητα που αναφερεις η πιεση δεν γινεται αντιληπτη...καν. Σωστο και αυτο...
εγω παντως καταλαβα οτι θα παρεις γερμανικο τζηπ σηκωμενο..αφου λες οτι θα ανεβει ο πηχυς....(πλακα)

heras:
Το οριο του ειναι αρκετα ψηλα που δεν το εχω βρει ακομα...ενω το ειχα αγγιξει με τα προηγουμενα παμπολλες φορες. Αυτο εμενα με ευχαριστει και μου δινει μια εξτρα αισθηση ασφαλειας
Σιγουρα μια m3 e46, μια z4m, μια boxster s 986 ακομα και η slk 350 ηδη εχουν αρχισει να στοιχειωνουν τα ονειρα μου απο τωρα  :giveheart:

ELTASSOS:

--- Quote from: heras on March 30, 2012, 03:49:19 PM ---Το οριο του ειναι αρκετα ψηλα που δεν το εχω βρει ακομα...ενω το ειχα αγγιξει με τα προηγουμενα παμπολλες φορες. Αυτο εμενα με ευχαριστει και μου δινει μια εξτρα αισθηση ασφαλειας
Σιγουρα μια m3 e46, μια z4m, μια boxster s 986 ακομα και η slk 350 ηδη εχουν αρχισει να στοιχειωνουν τα ονειρα μου απο τωρα  :giveheart:

--- End quote ---

χμμ...εισαι μερακλης..μπραβο...μακαρι να το βρεις οπως θελεις

Φιλος με βαγκεν μερσεντες 4χ4,  ηθελε και λαντ κρουισερ διοτι οκ τελειο το βαγκεν αλλα οταν πηγαινε εκτος δρομου και παθαινε ζημια το 3-αρακι τοχε σιγουρο ενω με τα λαντ εκανε πολυ περισσοτερα παιχνιδια και ηταν ησυχος λογιστικα..τελικα πηρε πατζερο για παιχνιδι και το βαγκεν τοχε για λαιτ καταστασεις και για το γκαραζ-μουρη...ηταν σπαστης ομως. οπου γκρεμι χωνοταν. Νομιζω ο συνδυασμος του βγηκε και οικονομικα και απολαυστικα. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version