!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
dimag4:
και η ΜΧ-5 που εχουμε που την βγαζει η Mazda καλη ειναι
AN7:
--- Quote from: SchumiMx5 on March 30, 2012, 01:37:36 PM ---
--- Quote from: AN7 on March 30, 2012, 12:48:38 PM ---Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αν μπορούσα να πάρω ένα S3 πχ, θα το έκανα με κλειστά τα μάτια. Απίστευτα φιλικό αμάξι, με το γκάζι του, την εσωτερικάρα του και τα όλα του.
--- End quote ---
Περί ορέξεως...
--- End quote ---
Ακιριβώς.
Είναι το τι ζητάει ο καθένας από το αμάξι.
Δεν θα με χάλαγε καθόλου να έχω την κυρίλα μου στο εσωτερικό και με 1,5κ επιπλέον να έχω +140ps στο σύνολο των 400ατίων με απλά ένα Φ-Π-Ε.
Και το αμάξι αυτό συγχωρεί απίστευτα πολύ.
Από την άλλη, από την στιγμή που δεν μπορώ να το πάρω... θα κάτσω να παλεύω με τους κιτρινιάριδες.
Στέλιος - fess:
Πίστεψε με πως αν ζήσεις με Γερμανικό, θα εκλιπαρείς να κράταγες τον Κιτρινιάρη...
AN7:
από άποψη προβλημάτων το λες?
General_lee:
Kαι οι δυο ωραιες ειναι. Απλά με την S3 στριβεις μονο με ασε οποτε δεν τρως τακακι ουτε κατεβαζεις ταχυτητες για να ζοριζεις τον κινητηρα και να χαλαει ενω με την μχ5 πρεπει να φρεναρεις πολυ και ζοριζεις τον κινητηρα με οτι αυτο μπορει να σημαινει. Αλλιως σε πεταει η στροφη αν πας να μπεις με τα ιδια ειδικα στην ελλαδα που οι δρομοι ειναι επικινδυνοι. Μην τρελλαθουμε δεν εβαλε τυχαια τετρακινηση η audi ουτε ειναι τυχαιο που κανει τοσα λεφτα καινουριο.
Το καλυτερο ειναι να εχεις και τις δυο γιατι κακα τα ψεμματα οταν το καλοκαιρι ανοιγεις την οροφη και γουσταρεις ο αλλος με το κλειστο οσο κυριλε και να ειναι μεσα, και ρουμπινια να εχει στο λεβιε του χειροφρενου, θα ζηλεψει. Γιαυτο και το S3 στους πιο πολλους απο εμας δε λεει πολλα οσο καλο και να ειναι. Αντιθετα το ΤΤ το καμπριο μπορει να συγκριθει γιατι τα συνδυαζει. Ειδικα αυτο με τα baseball καθισματα που κατα τη γνωμη μου ειναι το πιο ωραιο που εχει βγει.(συν το ΤΤS)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version