!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (230/487) > >>

alfie86:
Το θεμα με την καταναλωση ειναι οτι μολις το πηρα απο την αντιπροσωπεια ηταν στο 10 και κατι..Οσο ταξιδευα επεφτε και τελικα εφτασε στα 5,6...Ισως να πεσει κ αλλο αλλα δεν περιμενω κατι πολυ καλυτερο..Περιμενα 5 με 5,5..Επισης εχει ενδειξη για σωστη και οικονομικη αλλαγη ταχυτητων στο στροφομετρο και αν χρειαζεται να βαλεις μεγαλυτερη ταχυτητα εμφανιζει ενα πρασινο βελακι προς τα πανω και αν ειναι να κατεβασεις εμφανιζεται προς τα κατω...Η τουρμπινα επισης αρπαζει απο τις 1500 στροφες απ οτι εχω καταλαβει και οι στροφες κοκκινιζουν λιγο μετα τις 5000...

lordin:
Αυτή την ένδειξη την είχε και το carina μου με λαμπάκι προτοκαλί η πράσινο για υψηλή κατανάλωση η νορμάλ αντίστοιχα.
ίσως κατέβει λίγο ακόμη αλλά λίγο..Βέβαια και να μην κατέβει είναι πολύ καλή...σκέψου το σκούτερ μου έχει 4-4.5...!

alfie86:
Ναι ρε δεν το συζηταω οτι ειναι πολυ καλη..Και σκεψου ημουν και με δευτερο ατομο μεσα..

Gas21:
Νίκο μπορεί να είμαι αισιόδοξος αλλά νομίζω έχει να πέσει αρκετά ακόμα η κατανάλωση,κανα λίτρο σίγουρα..ακόμα είναι άστρωτο το μοτερ!
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα! Μου αρεσει πολύ το άσπρο! :exaclty:

lordin:
θυμάμαι με το carina έβγαζα τρελά χιλιόμετρα...Ακόμη και όταν την πήγαινα τέρμα δεν έκαιγε...!Σε ταξίδι με όλο το family μέσα έβγαλε 700+ χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο!

Μερικές φορές αναρωτιόμουνα μήπως έχει πρόβλημα ο δείκτης! :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version