!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
xenos:
Η καταναλωση ειναι αρκετη. Στην αρχη ειχε 10 απο τους κοφτες που χτυπησε κατα την μεταφορα του. Μηδενισε το τριπ κ βλεπεις εν καιρω την καταναλωση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Errikos:
Καλορίζικο Νίκο! Πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! (το όνομα toyota είναι εγγύηση σε αυτό αλλωστε!)
Κατανάλωση να περιμένεις εκεί γύρω, ίσως λίγο παρακάτω σε ανοιχτούς δρόμους...
Να σε ρωτήσω, υποβραχιόνιο που βρήκες - ποια έκδοση πήρες; Είχε πάει ο πατέρας μου να ρωτήσει, γιατί θέλει μικρό diesel αλλά του είπαν οτι δεν έχει, και οτι θέλουν 2.000 να κάνουν μόντα με τα καθίσματα για να το βάλουν :guns:
To carina εμένα αντίθετα μου φαίνεται οτι καίει αρκετά πολύ... Χωρίς να το πιέζω πιάνει 9άρια-10άρια... βέβαια είναι αμάξι 20ετίας με 240.000 χιλιόμετρα... και είναι η ιαπωνική έκδοση με τα 115 άλογα... Θυμάμαι μπόμπιρας τότε είχα διαβάσει τότε ένα συγκριτικό που έλεγε οτι έχει πολύ καλές επιδόσεις αλλά πολύ μεγάλη κατανάλωση...
alfie86:
Κωστα σ ευχαριστω πολυ ρε συ και μακαρι να πεσει κ αλλο μεχρι να εχει 0 στα 100 χαχαχαχα....Μαρκο και σκεψου οτι η καρινα ηταν και παλιας τεχνολογιας πετρελαιο..Α ξεχασα να πω οτι δεν κανει καθολου θορυβο το μοτερ λογω πετρελαιου..Το μχ μου ακουγοταν περισσοτερο για diesel οταν το βαζα μπροστα χαχαχα...Ξενοφων εχεις δικιο σ αυτο που λες και μολις το πηρα το μηδενισα κ με μηδενισμενο ηρθα Κορινθο..Λες να το ξαναμηδενισω?Ερρικο ειναι η εκδοση style η πιο σπορ,ας πουμε,εκδοση και το ειχε αυτο το υποβραχιονιο..Βεβαια να τονισω οτι ειναι ενσωματωμενο στο πλαινο του καθισματος του οδηγου και ειναι αρκετο στενο και οχι φαρδυ με αποτελεσμα να μν ειναι πολυ βολικο να ακουμπαει το χερι ο συνοδηγος οπως τα υποβραχιονια σε αλλα αμαξια που εχουν ξεχωριστη θεση αναμεσα στα καθισματα..
lordin:
Το carina δεν ήταν πετρέλαιο, αλλά βενζίνη και ήταν αυτό με τα 115 άλογα.. παρά τα κιλά του πηγαίνει πολύ καλά!
Κάτι έχει το δικό σου Erriko.. Εγώ πριν το δώσω είχε 190.000 χιλιόμετρα και ήταν τρελά οικονομικό!
alfie86:
Ελα ρε βενζινη ειναι?Πολυ καλη καταναλωση και για τοσων χρονων...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version