http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3520688/
8.600€ με hardtop + ΕSP.....Ερρίκο ήρθε η ώρα
Ποιός Ερρίκος???????
Αυτός θα πήρε καμιά μπέμπα και θα ντρέπεται να το γράψει, γι αυτό και χάθηκε

Χαχαχα, το μαζντάκι το έχω άχτι από τα 5 μου, είχα ξετρελαθεί με τα αναδιπλούμενα φώτα τότε! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω μπέμπα αν δεν δοκιμάσω πρώτα το MX-5...
Παιδιά το αυτοκίνητο είναι λουκούμι, ακριβώς κάτι τέτοιο έψαχνα. Είμαι πραγματικά στο τσακ να πάω να το πάρω χωρίς να σκεφτώ τίποτα άλλο. Έχω όμως θεματάκι, δυστυχώς δεν ξέρω σε ποιά χώρα θα βρίσκομαι από του χρόνου. :'( Υπάρχει περίπτωση να φύγω εξωτερικό για δουλειά, και πραγματικά αν πάρω το μαζντάκι νομίζω οτι θα κ@υλώσω τόσο πολύ που θα είναι λόγος να με κρατάει πίσω. Και έχω ήδη πουλλούς λόγους να μείνω Ελλάδα, δεν θέλω και άλλους... Επίσης αν τελικά φύγω θα είναι πολύ fail αγορά. Ή θα το έχω να κάθεται (και θα ακούσω άγριο κράξιμο από γονείς για αυτό) ή θα το σκοτώσω για να φύγει.
Έτσι μου ρχεται να το πάρω ακόμα και αν χρειαστέι να το πουλήσω σε κανα 3μηνο. Σχεδόν σαν να το νοικιάζω...
Είναι η σύγκρουση του κάθομαι ελλάδα και συμβιβάζομαι με λιγότερα κάνοντας ζωάρα με το κάμπριό μου στον ήλιο και την θάλασσα, ή κοιτάω τις προοπτικές μου στο εξωτερικό, βάζω στην άκρη για λίγο την συνολική ποιότητα ζωής προσωρινά για να αναζητήσω προοπτικές με πιο ουσιαστική και σοβαρή ανέλιξη. Και ο ουσιαστικός λόγος που ήθελα να το πάρω είναι αυτός, μια και γύρισα πίσω στο ρδελομπου, τουλάχιστον να χαρώ όλα του τα καλά. (ήλιο, θάλασσα, ζέστη, την δυνατότητα να έχεις το δικό σου αυτοκίνητο και να μην σε τρώνε τα μέσα με τους βρωμοποδαράδες

)
Είμαι σε πολύ σπαστική φάση και ενώ η καρδιά λέει να το πάρω, το μυαλό (το δικό μου και όλων των γύρω μου (εξαιρούνται όσοι θα έρχονται για βόλτες)) μου λέει να μην...
(Τι έγραψα πάλι ο π..στης

μελλόδραμα

)
Ευχαριστώ που με σκεφτεστε πάντως!
Υπάρχει κανένας που να το έχει κάνει αυτό? Να πάρει αμάξι για ~2-5 μήνες; Και πόσο του κόστισε τελικά να το δώσει; Είχα αρχίσει ακόμα και να κοιτάω για ενοικίαση, αλλά όπου το βρήκα πήγαινε πολύ για να το ευχαριστηθείς (~150-200Ε την μέρα)
Ουφ, με ψήσατε, θα πάω μάλλον να του ρίξω μια ματιά...