!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group buy air dam NC
charchon:
Guys μην αρπαζεστε!
Ας δηλωσουν οσοι θελουν συμμετοχη, με οτι κομματια θελουν, μεχρι την Δευτερα 11 Μαρτιου, δεν χρειαζεται πολυ σκεψη, ενα σουκου αρκει....., ας κανουμε την διαδικασια της παραγγελίας μεχρι την δηλωση της καρτας, οπου θα μας βγει το τελικο ποσο με μεταφορικά, το Ανακοινωνουμε ( τα μεταφορικα ας πανε δια τον αριθμο των ατομων) και μου δινετε τα λεφτα μεχρι Παρασκευη μαξ....και κανω την παραγγελια!
Απλα επειδη πιζω στην δουλεια και ελευθερος χρονος δεν υπαρχει, οποιος θελει να δωσει λεφτα θα πρεπει να ερθει να με βρει Διονυσο μερια, δεν θα μπορεσω να κυνηγαω τον καθενα να μαζεψω τα λεφτα!
GENERAL:
Οποτε εγω θελω μονο το μπροστα και οποτε μου πεις ειτε μεσα στο ΣΚ ειτε οποιο πρωινο θες ερχομαι οπου μου πεις και σου δινω το ακριβες ποσο!!!
charchon:
Εγω αποσυρω το ενδιαφερον μου για λογους που εξηγησα στον Στρατηγό.
Αν παντως θες να την προχωρησεις την παραγγελια, μπορω με την προπληρωμενη καρτα μου να σου κανω την παραγγελια οπως σου εξηγησα στο πμ.
let me know!
GENERAL:
Μαλλον ο Charchon εχει δικιο και μαλλον μας βγαινει σχετικα μεγαλο το νουμερο. Εαν ειναι θα σε ειδοποιησω φιλε μου και εαν ειναι προχωραμε.
charchon:
Προς ενημερωση όσων ενδιαφέρονται...
Λοιπον εχουμε ασχημα νεα!
Εκανα καποιες δοκιμες για παραγγελια και κρινω απο το αποτελεσμα οτι δεν αξιζει το σποιλερ.
Εχουμε και λεμε: 2 μπροστινα = 2χ102 λιρες = 204 λιρες ΣΥΝ 126 Λιρες μεταφορικα!!!!!!!! Αρα 165 λιρες εκαστος , 198 ευρο εκαστος δηλαδη.
2 Μπροστινα και 2 Πισω ( Προσφορα στα 138 καθε κιτ) = 2χ138=277 ΣΥΝ 285 λιρες μεταφορικα ( τρελοι ειναι )
1 Μπροστινο και 1 Σετ ( μπρος πισω) = 241,02 λιρες και 285 Λιρες μεταφορικα!!
Οχι ρε φιλε!!!!! πολυ ακριβα χρεωνουν τα μεταφορικα!
Σορρυ , δεν 8α παρω!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version