!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group buy air dam NC

<< < (4/6) > >>

charchon:
μικρο το προβλημα, εχω prepaid.... αρα βαζουμε τα λεφτα στην καρτα και μετα κανουμε την παραγγελια!
money talks and bullshit walks...!   ;D

tsekos86:
αν καποιος θελει και τα πλαινα ποσο θα παει το συνολο σε euro?

GENERAL:

--- Quote from: charchon on March 06, 2012, 10:41:15 PM ---μικρο το προβλημα, εχω prepaid.... αρα βαζουμε τα λεφτα στην καρτα και μετα κανουμε την παραγγελια!
money talks and bullshit walks...!   ;D

--- End quote ---

Δλδ θες να αναλαβεις την ολη παραγγελια και να την διεκπερεωσεις? Εαν ναι δωσε τελικη ημερομηνια που μπορει κανεις να σου πει τι κομματι θελει και να δωσεις εναν λογαριασμο τραπεζης που θα σου βαλουν οι ενδιαφερομενοι τα χρηματα. Πρεπει ομως να υπολογισεις με καποιο τροπο τι μεταφορικα θα πανε στον καθενα αναλογα με το τι θα παρει και θα πρεπει να το προσθεσεις στην τιμη που θα σου καταβαλει ο καθενας στην τραπεζα. Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγετε αλλα εαν θες να το κανεις εγω ειμαι απολυτα συμφωνως να προχωρησουμε.

ΥΓ. Εαν ειναι συνεννοησου και με τον skantza που ανοιξε αναλογο θεμα για τακακια μηπως γινει μια ομαδικη.

jSkyline:

--- Quote from: GENERAL on March 07, 2012, 12:05:20 AM ---Δλδ θες να αναλαβεις την ολη παραγγελια και να την διεκπερεωσεις? Εαν ναι δωσε τελικη ημερομηνια

--- End quote ---
Χαρη εισαι θεος ρε φιλε !!! Ανοιγεις ομαδικη και λες σε αλλον να βγαλει το φιδι απο την τρυπα !!! Τεσπα για αυτο ειναι το φορουμ βεβαια για βοηθεια...

GENERAL:

--- Quote from: jSkyline on March 07, 2012, 01:07:47 AM ---
--- Quote from: GENERAL on March 07, 2012, 12:05:20 AM ---Δλδ θες να αναλαβεις την ολη παραγγελια και να την διεκπερεωσεις? Εαν ναι δωσε τελικη ημερομηνια

--- End quote ---
Χαρη εισαι θεος ρε φιλε !!! Ανοιγεις ομαδικη και λες σε αλλον να βγαλει το φιδι απο την τρυπα !!! Τεσπα για αυτο ειναι το φορουμ βεβαια για βοηθεια...

--- End quote ---

Γιαννη δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Απλα επειδη εχω ακουσει κατα καιρους καποιοι να θελουν κατι τετοιο απλα ειπα να οργανωθει μια ομαδικη κινηση εαν υπαρχει καποιος που να θελει και μπορει να κανει την παραγγελια. Ηδη ο charchon ενδιαφερθηκε να αναλαβει την παραγγελια απο οτι ειπε ποιο πανω! Εαν ειχα εγω πιστωτικη ή paypall ευχαριστως να την αναλαμβανα και να την εκανα εγω την παραγγελια αλλα δυστυχως (...η ευτυχως διοτι θα ειχα σηκωσει το ebay ολοκληρο) ειμαι κατα στο να εχω τετοια στα χερια μου. Απο εκει και περα ερμηνευσε το εσυ οπως θες!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version