.....
με τοσο αδιαφθορο κοσμο στην πατριδα μας, πως φτασαμε τοσο χαμηλα...?
..η μηπως δεν ειναι kai τοοοοσο αδιαφθορος..?...λεω, μηπως.
Αρχιζω και αναρωτιεμαι...
well done stelios & co...bravo, (A+)
παντως στο αμαξι που πουληθηκε δεν εγινε καμμια προσπαθεια συγκαληψης ελαττωματων...ουτε βιολογικο τουκανα λογω σκυλιλας...ενα απλο πλυσιμο να δω αν εμπαζε η κουκουλα, ουτε τις μοκεττες εβαλα στη θεση τους στο μπαγκαζ, ουτε τις τριχες μαζεψα, και το καλυμμα καθισματος ειχα ανοιχτο να φαινονται οι δαγκανιες...και εξηγουσα οτι ΤΟΧΩ 15μερες και ο προηγουμενος ηταν της ΔΙΩΞΗΣ και ηταν παντα με τον Αστυνομικο Σκυλο, και απλυτο το εδειχνα...και τη φωτο με το μπαλλωμα την ειχα βαλει σε ζοομ....και ολα τα εξωτερικα μειονεκτηματα ηταν εμφανη και στον πιο αδαη...ποσο μαλλον σε σας τους πιο ειδικους. Και το τηλεφωνο του πρωην εδωσα αν θελει ο νυν να ρωτησει κατι, στο ιστορικο. Επιμενω ομως οτι οδηγικα και μηχανικα ηταν ΑΡΙΣΤΟ και μου αρεσε πιο καλα απο το δικο μου για τις αναγκες μου, πιο καλο κιβωτιο και τιμονο και ακουγε και το απεδωσα ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ στην ελλειψη του μονοπατου βαρους του κλιματιστικου,
αλλα δεν ειχε ESP, αλλοιως θα το κραταγα. Πολυ καλα επραξε ο αγοραστης και το πηρε σαν ευκαιρια διοτι με μια μικρη δαπανη, οταν θαχε τα λεφτα θα το κανε αστερι,
οπως ειπε και ο ιδιος. . Ειχα γραψει ελεγχος δεκτος και τεστ ντραιβ...Πριν το παρω το ειχα τσεκαρει και ΕΓΩ σε επισημο το αμαξι και ειχα και στατους ρηπορτ....Ειχα καμμια 10-αρια προσφορες απο νεαρους και παντα κολλαγε στα τεκμηρια διοτι ησαν φοιτητες χωρις εισοδημα και οι γονεις δεν δεχονταν να παρουν εξτρα κοστος στην οικογενεια....Ο κυριος που το πηρε ειχε δει και το γνωστο καινουργιο λευκο στα 16000 αλλα δεν του βγαιναν τα λεφτα...λες δεν ηξερε την αγορα, και εγω ημουν ο μαγκας που τον κοροιδεψε...?Πριν το δικο μου θα ειχε δει αλλα 10...τι λεμε τωρα...Αυτη την κατηγορια δεν την δεχομαι.....Βιαστηκατε
Τωρα στα αλλα θεματα που λετε υπαρχει και η χαβαλετζηδικη πλευρα των πραγματων (που την χασατε) και σας ανεφερα γεγονοτα που μου συνεβησαν ειτε ηθελημενα, ειτε απο συγκυριες στα τοσα χρονια που οδηγω...και συ
Ξαδελφε οταν σου κατσει η συγκυρια και εχεις 30 λεπτα...θα εψαχνες χοτελι..?....(ρητορικο το ερωτημα διοτι ξερω...ναι θα εψαχνες χοτελι, και ας ηταν 20 λεπτα μακρυα).
παντως αυτο για πιο αδυναμο αμαξι ισχυει...το ψαχνω για αυτο το λογο ακριβως διοτι αν και με παραχωρηση εκ μερους μου ειναι ΑΠΟΔΕΚΤΟ.
Και αυτο
με τα τελη συνεχιζω να το πιστευω...και επειδη ειμαι κατ επαγγελμα οικονομολογος εχω κανει αναλυση και ΔΕΝ ειναι ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ το 2-λιτρο για εναν μεσο φορολογουμενο που δηλωνει τα εισοδηματα του....ιδιαιτερα αν εχει εταιρεια να περναει τα εξοδα....(δεν εννοω τον φοιτητη η τον νεο επαγγελματια η αυτον που τον συντηρουν...).
Αντιθετα ειπα ξεκαθαρα και παραδεχτηκα οτι το 3.2 και το 3.6 τα εδωσα διοτι ειχαν παραλογα κοστη χρησης.Δεν ειδα κανεναν να ηθικολογει οταν ΚΛΕΒΕΙ το κρατος και ζητα απο το εξωτερικο να του υποτιμολογησουν τα προιοντα για να μη πληρωσει φορο..τουλαχιστον εγω αγοραζω με τιμολογια απο εξωτερικο και με συμφερει να περναω τα πραγματικα ποσα στο λογιστηριο μου...(για οσουσ γνωριζουν φορο-λογιστικα)
αυτα για ιμπουκι και 4χ4 τα ειπα για να μην καταστρεψετε τα αμαξακια σας...αλλα κυτταζατε το δαχτυλο αντι το δεντρο.
Το ειπα για να ΜΗΝ το κανετε...ε να μην το πω, αφου εγινε ζημια....?
ναι λες και οι ασφαλιστικες δεν πινουν αιμα οταν ειναι να πληρωσουν...λες και τα πληρωνει το ελληνικο κρατος...και οταν επι τοσα χρονια ο αλλος-ο ασφαλιστης- τους κανει τοσο τζιρο νομιζεις δεν κανουν τα στραβα ματια στα προσωπικα του...?...σε μενα δεν θα το εκαναν αλλα στο σιναφι τους καλυπτοντα. Σε μενα ο πραγματωγνομονας θα με ξεσκιζε...ενω σαυτον αρκει μια δηλωση του....
Πολυ καλα τα λες για μεσοκοπους και υπερηλικες, διοτι οι νεωτεροι δεν ψαχνουν καπου να χωθουν....δεν λουφαρουν στη δουλεια τους..δεν τα ριχνουν τα φταιξιματα σε αλλους...εκτος αν ηθελαν οι νεωτεροι να ηταν αυτοι που θα κανανε τις λαμογιες, αλλα τους προλαβαν οι προηγουμενοι, και τωρα γινονται Μαγδαληνες
Και ομως σας διαβαζω και περιμενα να εχω συνολικη εικονα....
δειτε την ωρα που απαντωΤο αμαξι δεν πουληθηκε στο φορουμ....γιατι φοβαστε οτι καποιος θελει μονο να σας πουλησει...ισως να θελει να αγορασει..να ενημερωθει...να σχολιασει..να κανει χαβαλε....
Τελος παντων
το σχολιο μου ισως ειναι μακροσκελεστερο απο οσο θα ηθελα, αλλα δεν ειχα το χρονο να το κανω συντομοτερο.