Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλά μπλά κτλ [14]  (Read 153671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 21, 2012, 11:18:37 PMReply #345

Offline dimsabas

Re: Μπλά μπλά κτλ [14]
« Reply #345 on: February 21, 2012, 11:18:37 PM »
Για σιγά...
Ούτε το δικό σου είναι ένα τόνο (είναι παραπάνω), ούτε το δικό μου (πολύ παρακάτω)!

:P :P :P :P

February 21, 2012, 11:21:52 PMReply #346

Offline nmwisima

« Reply #346 on: February 21, 2012, 11:21:52 PM »
Ένας τόνος σίδερα είναι...

υ.γ. Άσσσστο ρε Σάμπα, αφού δεν μπορεις να μας ακολουθήσεις :llol: :llol: :llol:

February 21, 2012, 11:26:57 PMReply #347

Offline HOUZIK

« Reply #347 on: February 21, 2012, 11:26:57 PM »
option μην τον ακους....και τα δικα μας (nc) σε 2-3 χρονια σαπακια θα θεωρουνται....
* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

February 21, 2012, 11:46:15 PMReply #348

Offline nmwisima

Re: Front lip Spoiler
« Reply #348 on: February 21, 2012, 11:46:15 PM »
Κι απο κοντα ειναι πιο ωραιο  :exaclty:

Που ειναι του Ηλια;  :hello:

Όταν μιλάμε για Ηλία, μακριά και μαύρα πράγματα, καλό είναι να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις... :exaclty:

February 22, 2012, 10:59:47 AMReply #349

Offline tsekos86

« Reply #349 on: February 22, 2012, 10:59:47 AM »
παιδες, μηπως ξερετε αν φριαχνεται ενα φαναρι που εχει παρει μεσα υγρασια? αν ναι που και ποσο?

February 22, 2012, 11:37:54 AMReply #350

Offline SchumiMx5

« Reply #350 on: February 22, 2012, 11:37:54 AM »
Στέλιο πως και από τα μέρη μου χθες βράδυ? :D

February 22, 2012, 01:06:12 PMReply #351

Offline gabi_haros

Re: nmwisima's 96 Miata
« Reply #351 on: February 22, 2012, 01:06:12 PM »
Σου γράφω εδώ για να το δεις γρήγορα.
Όταν το διαβάσεις αν θέλετε μεταφέρετέ το.
Την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε το Drive και όπως και με το "Ε" (θεός σ'χωρεστο) μου έχει γίνει πλέον αυτόματη συνήθεια να το διαβάζω "α-λά αραβικά" ξεκινώντας από πίσω. Στο "Ε" λόγω του Αρκά, στο Drive λόγω του λατρεμένου Πολίτη.
Λοιπόν, ήθελα να σου πω ότι με εξέπληξες ευχάριστα.
Επιτέλους τα κείμενα σου ξέφυγαν από την πεπατημένη, αυτή του να προσπαθείς να μιμηθείς το ύφος του Πολίτη
(πράγμα λογικό και μη κατακριτέο αφού ο Πολίτης για πολλούς, συμπεριλαμβανομένου και εμού ήταν σταθμός αναφοράς, κατά τη γνώμη μου έχει δική του σχολή γραφής, τουλάχιστον στον αυτοκινητιστικό κλάδο γραφής).
Ήταν ένα κείμενο απλό μεστό αν και δεν συμφώνησα καθόλου μαζί του- σου.
Βλέπεις εγώ πήγα στρατό στα 25 και αν και είχα τελειώσει σπουδές προ πολλού, είχα δουλέψει ήδη κάποια χρόνια, είχα φάει (λίγα) από τα σκατά της κοινωνίας μας και είχα ζήσει για λίγο εκτός του θερμοκηπιου που έχουμε όλοι μας.
Σημείωση: Θερμοκήπιο εννοώ ότι μεγαλώσαμε- μεγαλώνουμε και συναναστρεφόμαστε με άτομα λίγο-πολύ κοντά σε εμάς, οπότε αποξενωνόμαστε από την (Ελληνική) πραγματικότητα. Φτάνουμε μάλιστα σε σημείο να πιστεύουμε ότι ολόκληρη η Ελλάδα μοιάζει με τον περίγυρο μας, πράγμα προφανώς λάθος.
Έτσι λοιπόν για εμένα ο στρατός ήταν η ακριβώς αντίθετη εμπειρία απ' ότι για σένα.
Ήξερα τι θα συνέβαινε κάθε μέρα, σε αντίθεση με την έξω ζωή που νιώθω πως δεν ξέρω τι μου ξημερώνει.
Μάλιστα στους φίλους μου που μόλις τώρα πάνε στρατό, έχοντας τελειώσει τωρα τις σπουδές τους, τους λέω το εξής:
Ζήστε τον στρατό σαν το τελευταίο προπύργιο της απόλυτης ελευθερίας, είναι οι τελευταίες μέρες ξεγνοιασιάς σας.
Στο στρατό ξυπνάς το πρωί και το μόνο σου άγχος είναι αν η γκόμενα σου γύρισε μόνη ή διπλή στο σπίτι όσο εσύ φύλαγες τα όπλα (λες και θα πάρει κανείς τα Μ1 με τα στομωμένα κοντάκια).
Στο στρατό η μέρα κυλάει και δεν φεύγει, δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από το τι φαγητό θα έχει σήμερα, αν θα βγεις εξοδούχος και αν θα γλιτώσεις το καθάρισμα από τις Καλιόπες.
Αντίθετα έξω από το σπίτι του Big Army (brother) κάθε μέρα αντιμετωπίζω και μία νέα πρόκληση, είτε λέγεται χαράτσι είτε λέγεται εργασία, είτε, είτε.
Μακάρι να ξαναπήγαινα στρατό, χίλιες φορές και ας ξαναπέρναγα τους τρεις κολασμένους μήνες στο Παρατηρητήριο της Σάμου χαζεύωντας αλοδαπούς να παλεύουν με τα κύμματα πάνω σε πλαστικά στρώματα του Jumbo Τουρκίας.
Υ.γ: Για να κλείσω με μία αυτοκινητιστική χροιά τον σχολιασμό μου, στη Σάμο με έστειλαν δυσμενή γιατί δεν άντεξα στον πειρασμό να οδηγήσω ένα ολοκαίνουριο πυροσβεστικό όχημα στο στρατόπεδο του Καβουρίου. Υπόψην δεν ήμουν οδηγός, ήμουν γιωτάς.
Αυτά,
Keep going, θα συνεχίσω να διαβάζω ανάποδα το drive, από εδώ και πέρα μάλιστα λιγότερο επιφυλακτικά και με λιγότερη εμπάθεια απ' ότι απαντάς εσύ στις ερωτήσεις μου. :coolio:

Υγ: σου έχει ξεφύγει ένα "να" στην τελευταία παράγραφο. ;D

« Last Edit: February 22, 2012, 01:09:01 PM by gabi_haros »

February 22, 2012, 01:54:27 PMReply #352

Offline gabi_haros

« Reply #352 on: February 22, 2012, 01:54:27 PM »
παιδες, μηπως ξερετε αν φριαχνεται ενα φαναρι που εχει παρει μεσα υγρασια? αν ναι που και ποσο?

Σπίτι σου, 0 κόστος.

February 22, 2012, 02:49:28 PMReply #353

Offline nmwisima

« Reply #353 on: February 22, 2012, 02:49:28 PM »
Όταν κάποιος κάνει κριτική στη δουλειά σου τη δέχεσαι.

Πόσω δε μάλλον όταν είναι καλόπιστη.

Οπότε, να ξέρεις ότι σαφώς καταγράφω απόλυτα όσα λες,
γιατί σημασία δεν έχει τι λέω εγώ ή τι είναι σωστό, σημασία έχει τι αποτυπώνεται στον αναγνώστη.

Είναι όμως κάτι στο οποίο θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση.

Όταν ανέλαβα τη σελίδα μου ζήτησαν να γράψω το Drive You Crazy (που ούτως ή άλλως έκανα) και τους είπα να κάνω κάτι δικό μου.
Κακώς θεωρείς ότι ήθελα να μοιάζω στον Πολίτη. Το αντίθετο. Είχα από την αρχή επισημάνει τη λούμπα του να μοιάζεις στον Πολίτη.
Ο Γιώργος είναι πολύ αγαπητός στους αναγνώστες και ικανός και η σύγκριση μαζί του δεν ειναι κάτι που επιθυμούσα.

Δυστυχώς, ως αναγνωστης του Γιώργου και εγώ, είχα εμποτιστεί και διαπιστώσα αργότερα ότι οι πρώτες στήλες έκαναν αυτό ακριβώς που
θεωρητικά θα ήθελα να αποφύγω, να μοιάζουν με την αριστερή λωρίδα...

Αυτό, πολύ φυσιολογικά και όχι συνειδητά ξεπεράστηκε, όταν πολύ απλά ένιωσα την ανάγκη να γράψω άλλα πράγματα, αρχής γενομένης για
το RX8 και το iPhone αν θυμάσαι (αν δεν θυμάσαι www.limited-slip.net) και ύστερα για τον παπαγιατρό και πάει λέγοντας.

Έκτοτε, όπως θα έχεις δει, η στήλη δεν έχει καμία σχέση με τα κείμενα του Πολίτη, ούτε και με το πρώιμο στάδιό της,
αφού έχει πρακτικά γίνει στήλη σχολιασμού επικαιρότητας -τις περισσότερες φορές.

Οπότε, δεν μπορει να θεωρείς ότι ξέφυγα απο την πεπατημένη του Πολίτη στο τωρινό τεύχος.

Α.

υ.γ. Λείπει όντως ένα "να". Για αυτό ειναι οι διορθωτές για να βλέπουν με καθαρό μάτι ένα κείμενο που εσύ
έχεις κουράσει και μπορει να μην βλέπεις τα λάθη. Αλλά στο Drive πια, αυτά ειναι πολυτέλειες...

υ.γ.2. Το γεγονός ότι έγραψες καλόπιστη κριτική είναι ικανό να κρύψει κάτω από το χαλάκι τη συγκλονιστικά μοναδική και στο όριο του εμμετικού, αηδία που μου προκαλείς και να με κάνει να φερθώ πολιτισμένα για κάμποσο καιρό. Τι διάλο, εδώ ανέχομαι το Σάμπα... :llol: :llol:

February 22, 2012, 03:00:46 PMReply #354

Offline aimkara

« Reply #354 on: February 22, 2012, 03:00:46 PM »
Μπορει να ακουστει ειρωνικο, αλλα πολυ χαιρομαι για τους δυο σας   :exaclty:

:girlie:  :girlie:   :girlie:  :girlie:

February 22, 2012, 03:10:31 PMReply #355

Offline gabi_haros

« Reply #355 on: February 22, 2012, 03:10:31 PM »
Μπορει να ακουστει ειρωνικο, αλλα πολυ χαιρομαι για τους δυο σας   :exaclty:

:girlie:  :girlie:   :girlie:  :girlie:

Aν μας ευχηθείς και καλούς απογόνους θα σε κάνω block.

February 22, 2012, 03:14:08 PMReply #356

Offline pib

« Reply #356 on: February 22, 2012, 03:14:08 PM »
συγκινηθηκα ρε κωλοπαιδα  :'( Αχιλλεα παρε και το να που ελειπε !!! εεεεεεεε ΝΑ :moutza:

February 22, 2012, 03:34:22 PMReply #357

Offline Basilmx5

« Reply #357 on: February 22, 2012, 03:34:22 PM »
Οπως λεει και ο αποπανω... σπιτι το ανοιγεις... σκουπιζεις/καθαριζεις.. το κλεινεις καλυτερα με σιλικονη αποτι το ειχαν κλεισει...

February 22, 2012, 03:54:01 PMReply #358

Offline gabi_haros

« Reply #358 on: February 22, 2012, 03:54:01 PM »
Οπως λεει και ο αποπανω... σπιτι το ανοιγεις... σκουπιζεις/καθαριζεις.. το κλεινεις καλυτερα με σιλικονη αποτι το ειχαν κλεισει...

Ο αποκάτω (αυτή τη φορά), χαίρω πολύ, Γαβριήλ με λένε, λέει αν δεν θες να ανοίξεις το φανάρι με αμφίβολα αποτελέσματα βγάλε το και βάλτο σπίτι σου σε μικρό κλειστό χώρο, κάτω από a/c με λειτουργία θέρμανσης. Τα a/c έχουν και αφυγραντικές ιδιότητες όταν λειτουργούν.

February 22, 2012, 05:22:03 PMReply #359

Offline royal_airness

« Reply #359 on: February 22, 2012, 05:22:03 PM »
Το διαβασα και γω το αρθρο σημερα το πρωι πινοντας το τσαι μου, αλλα πιστεψα οτι κοιμομουν ορθιος και οτι το "να" ηταν στην θεση του απλα δεν το εβλεπα ...  :llol:

Επισης λιγο πιο κατω γραφεις "Δεν μπορουμε να ξερουμε, τι αυριο θα μας ξημερωσει", αυτο συντακτικα δεν ειναι λαθος ;