Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλά μπλά κτλ [14]  (Read 154795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 02, 2012, 12:23:03 PMReply #75

Offline xenos

Δεν μπορώ να το δεχθώ γαμώτο ότι άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν 15 ώρες την ημέρα, δυσκολεύονται πλέον να καλύψουν τις ανάγκες ενός ΑΣΠΑΣΤΟΥ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥ ιαπωνικού αμαξιού μεσαίου κυβισμού, την ίδια ώρα που οι βουλευτές, οι διαπλεκόμενοι, οι πορνοστάρ και τα λαμόγια κυκλοφορούνε με 5.000 κυβικών SUV's. Σε τι χώρα ζούμε γαμώτο.
Όπως λέει και ένα τραγούδι του Θ. Παπακωσταντίνου "Άνθρωπε μου τι ξεφτίλα, να σου χαλάνε το όνειρο και εσύ να τους αφήνεις". :btp:

Σε λίγο τα mx σε τάκους θα είναι πολύ συνηθισμένο θέαμα. Θα ακολουθήσει και το δικό μου τον Μάιο αν συνεχίσουμε έτσι...  ::-
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 02, 2012, 01:22:20 PMReply #76

emilmx

• Guest
πλεων κάθε μέρα συναντώ αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες ανεξάρτητου κυβισμού και αξίας

February 02, 2012, 02:44:01 PMReply #77

Offline teopoulos

Αυτό το βλέπεις επειδή ξεκίνησε και η δημοτική αστυνομία να μαζεύει ασύστολα πινακίδες
ίσα ίσα για να σε αναγκάζουν να πληρώνεις αμέσως τα 40 εύρώ της κλήσης! Εδώ στην Αθήνα δεν το
διακινδυνεύει εύκολα κάποιος σε αντίθεση με την επαρχία, να κυκλοφορεί έχοντας παραδώσει πινακίδες!!
2001 NBfl Super Marine Blue
Almost Sporty

February 02, 2012, 06:08:40 PMReply #78

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Ρε Γιωργο και Ξενοφων, συγνωμη αλλα πληρωσατε τα τελη και δεν εχετε να πληρωσετε την ασφαλεια ? Σαφως φυσικα και δεν κανω καμια αναφορα στα οικονομικα η επαγγελματικα του καθενος και ευχομαι οι λογοι που το κανετε να ειναι καθαρα προληπτικοί και οχι αναγκαστικοι, αλλα μου φαινεται περιεργο...

Επισης ξερω οτι ειμαι οφ-τοπικ αν θελετε να απαντησετε καντε το στο μπλα,μπλα.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 02, 2012, 06:20:39 PMReply #79

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Μπλά μπλά κτλ [14]
« Reply #79 on: February 02, 2012, 06:20:39 PM »
το "μπλα" δεν παίρνει τόνο και στα υπόλοιπα υπάρχει η δίεση πριν τον αριθμό..
Ποιος αμελής έφτιαξε τον τίτλο;  :punish: Μέρες ήθελα να το πω..
Εγω... και λεω να το αφησω ετσι γιατι μου αρεσει να ειναι διαφορετικο απο τα υπολοιπα!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 02, 2012, 06:28:47 PMReply #80

Offline king of the road

Δεν μπορώ να το δεχθώ γαμώτο ότι άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν 15 ώρες την ημέρα, δυσκολεύονται πλέον να καλύψουν τις ανάγκες ενός ΑΣΠΑΣΤΟΥ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥ ιαπωνικού αμαξιού μεσαίου κυβισμού, την ίδια ώρα που οι βουλευτές, οι διαπλεκόμενοι, οι πορνοστάρ και τα λαμόγια κυκλοφορούνε με 5.000 κυβικών SUV's. Σε τι χώρα ζούμε γαμώτο.
Όπως λέει και ένα τραγούδι του Θ. Παπακωσταντίνου "Άνθρωπε μου τι ξεφτίλα, να σου χαλάνε το όνειρο και εσύ να τους αφήνεις". :btp:
δεν συμφωνώ με το "εμείς τα φάγαμε", υπάρχει μόνο το "εμείς ψηφίσαμε" :btp:
King of the road says you move too slow!

February 02, 2012, 06:52:47 PMReply #81

Offline iNFiNiTy

Ρε Γιωργο και Ξενοφων, συγνωμη αλλα πληρωσατε τα τελη και δεν εχετε να πληρωσετε την ασφαλεια ? Σαφως φυσικα και δεν κανω καμια αναφορα στα οικονομικα η επαγγελματικα του καθενος και ευχομαι οι λογοι που το κανετε να ειναι καθαρα προληπτικοί και οχι αναγκαστικοι, αλλα μου φαινεται περιεργο...

H ασφάλεια είναι αρκετά πιο ακριβή από τα τέλη. Αν μάλιστα μιλάμε για μεικτή είναι ΠΟΛΥ πιο ακριβή.
Φυσικά είναι και το τεκμήριο. Κατεβάζεις πινακίδες για μερικούς μήνες και δεν φορολογείσαι για αυτό.

February 02, 2012, 07:03:23 PMReply #82

Offline Trelos7

Να και το δικό μου "γυμνό"  :P

February 02, 2012, 08:20:41 PMReply #83

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #83 on: February 02, 2012, 08:20:41 PM »
Χθες βράδυ σκουρόχρωμα NC έστριβε στην Εθν.Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι με αυτοκόλλητο mymx5 στον πίσω προφυλακτήρα.
Κόρναρα αλλά δεν με πήρε χαμπάρι...

Μηπως ημουν εγω? Εαν ναι συγνωμη δεν ακουσα τιποτα με την μουσικη και την "μαμα" εξατμιση μου!!!

February 02, 2012, 08:47:28 PMReply #84

Offline xenos

« Reply #84 on: February 02, 2012, 08:47:28 PM »

Εγώ προσωπικά πριν από λίγες μέρες τον ήπια στη δουλειά. Αν το ήξερα μπορεί να παρέδινα κ πινακίδες.
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 02, 2012, 08:51:19 PMReply #85

Offline Ξάδελφος

Γιαννη τα τελη τα πληρωσα γιατι τ αμαξι δεν εχω σκοπο να το πεταξω,αλλα να το ξανακυκλοφορησω.
Η χρηση ενος αυτοκινητου εχει πολλα εξοδα λειτουργικα αλλα και φθορες.
Απαξ και υπαρχει αυτοκινητο αλλα και λογω του οτι το εισοδημα μου δεν ειναι σταθερο,επελεξα να περικοψω εξοδα.
Μεταξυ αυτων και η χρηση τ αυτοκινητου. Δε θα ηταν κουτο απ την πλευρα μου να πληρωσω ασφαλεια για ενα αυτοκινητο που θα ειναι ακινητο?
ΠΕρικοπη παγιων εξοδων οπου αυτο ειναι δυνατον.Στο μιατα ειναι. Μεχρι νεοτερας.

@ Αχιλλεα... Κακο χιουμορ ή απλα κακοήθεια(πιστευω το πρωτο) εγραψες αλλο ενα ανουσιο ποστ κι ανεβασες το συνολο :clap:

February 02, 2012, 09:10:34 PMReply #86

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #86 on: February 02, 2012, 09:10:34 PM »
Κορυφαιο και ακρως αληθινο...ετσι οπως παμε!!!

http://www.videoman.gr/14482

February 02, 2012, 09:14:11 PMReply #87

Offline nmwisima

Ρε Γιώργο, για να στο πω ευγενικά, βρε δεν πα να γ@... :grrrrrr:

Κακοήθεια από που κι ως που; Λες και με γνωρίζεις σήμερα...

Μας έχεις πρήξει τα αποτέτοια με τις παρατηρήσεις σου τόσο καιρό και τραβάς και παρεξηγήσεις από το τίποτα.

Α.

February 02, 2012, 09:15:06 PMReply #88

Offline Ξάδελφος

« Reply #88 on: February 02, 2012, 09:15:06 PM »
Mε τους πολιτικους που εχουμε,το κρατος που δημιουργησαν και τους αναριθμητους δημοσιους υπαλληλους που διορισαν...εχουμε ηδη παει εκει...
Για παρα παρα πολλους ανθρωπους λεφτα πια δεν υπαρχουν.Κι οταν λεω δεν υπαρχουν δεν εννοω ειναι λιγοτερα και πως θα παμε για σκι στον Παρνασσο...λεφτα δεν υπαρχουν καθολου,μηδεν,νιεντε,ζερο!
Μονο στην Αθηνα 20000 αστεγοι !

February 02, 2012, 09:17:18 PMReply #89

Offline Ξάδελφος

Αλλο ενα ανουσιο ποστ!  :nono:
Δεν παρεξηγηθηκα,απλα προσπαθω να σου πω οτι με τον τροπο που γραφεις και τη γλωσα που χρησιμοποιεις εισαι κατωτερος του εαυτο σου.
Διαβασε παλι το ποστ μου.
Τελος παντων.