!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

BLACKLIST ΠΩΛΗΤΩΝ INTERNET

<< < (15/24) > >>

perlas:
για το θεμα με το καπω ,που ελεγα σε προιγουμενη σελιδα, με πηρε σημερα τηλεφωνο και μου ειπε αν βρω καπω να μου το φτιαξει μονο με τα λεφτα τις προκαταβολης...το θεμα ειναι να ρισκαρω μετα απο ολα αυτα να μεινει το αμαξι χωρις καπω???? υπαρχει κανενα 2ο καπω δανεικο για 3-4 μερες να το φτιαξω να τελειωνει το θεμα??

gianic:
Το θεμα ειναι οτι δεν βαζεις μυαλο εσυ!

SIMOS:

--- Quote from: perlas on May 04, 2012, 02:07:36 AM ---για το θεμα με το καπω ,που ελεγα σε προιγουμενη σελιδα, με πηρε σημερα τηλεφωνο και μου ειπε αν βρω καπω να μου το φτιαξει μονο με τα λεφτα τις προκαταβολης...το θεμα ειναι να ρισκαρω μετα απο ολα αυτα να μεινει το αμαξι χωρις καπω???? υπαρχει κανενα 2ο καπω δανεικο για 3-4 μερες να το φτιαξω να τελειωνει το θεμα??

--- End quote ---

Δηλαδή, αυτός δεν έχει ένα μαντρά γνωστό να δανειστεί ένα καπώ ?  Μούφα μου ακούγεται !  Και αν του δώσεις το καπώ σου και στο χτυπήσει ή στην καλύτερη στο γεμίσει γρατζουνιές, τι κάνεις ?  :axe:

lordin:

--- Quote from: perlas on May 04, 2012, 02:07:36 AM ---για το θεμα με το καπω ,που ελεγα σε προιγουμενη σελιδα, με πηρε σημερα τηλεφωνο και μου ειπε αν βρω καπω να μου το φτιαξει μονο με τα λεφτα τις προκαταβολης...το θεμα ειναι να ρισκαρω μετα απο ολα αυτα να μεινει το αμαξι χωρις καπω???? υπαρχει κανενα 2ο καπω δανεικο για 3-4 μερες να το φτιαξω να τελειωνει το θεμα??

--- End quote ---

Εγώ θα του ζήταγα τα λεφτά πίσω και θα του έλεγα και ένα ειρωνικό "Ευχαριστώ Πολύ!".

perlas:
σκεφτηκα να του πω να κανει ενα ακυρο καπω που εχει καλουπι, πχ απο 106 rallye και να το πουλησω στα λεφτα της προκαταβολης.τι λετε?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version