!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

BLACKLIST ΠΩΛΗΤΩΝ INTERNET

<< < (14/24) > >>

nmwisima:
Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα με κανέναν εδώ μέσα.

Δημήτρη, κακώς δεν βγαίνεις να πεις ποιος σε κοροϊδεψε, ειδικά αν ειναι μέλος του φόρουμ.

Αν τα βρήκατε και σε κάλυψε καλώς, αλλά αν σε έχει κάποιος "κρεμάσει" γιατι να μην το δημοσιοποιήσεις?

Διότι και τώρα που το κάνεις είναι λίγο αργά, έχοντας 4-5 άτομα να βάλλουν εναντίον σου, εγώ ως εξωτερικός παρατηρητής λέω "Δεν μπορεί να είναι τυχαίο..."

Και έτσι, χάνεται και το δικό σου δίκιο αν κάποιος σε έχει κοροϊδέψει... ;)

Α.

dbs:
εγω αχιλλεα εχω σταματησει να ασχολουμαι με το φορουμ για αυτους τους λογους.
δεν προκειται να βγω να τουσ κραξω δημοσιως ξερουν αυτοι ποιοι ειναι και αυτο μου φτανει.
το πιο προσφατο ειναι το μοτερ που αγορασα πριν 3 μηνες για να μπει επανω στο αμαξι μου που υποτιθεται οτι ηταν σε πολυ καλη κατασταση και τωρα που εχει ανοιχτει εχει ραγισμενο καπακι και καμενη φλαντζα εξ'αρχης χωρις να εχει δουλεψει σχεδον καθολοθ το εβγαλε απο την πρωτα κιολας χιλιομετρα.φυσικα ακρη δεν εχω βγαλει γιατι ο συμφορουμιστας υποστηριζει οτι το μοτερ ηταν αριστο.ειναι και αλλες 3 περιπτωσεις με τουρμπινα,εγκεφαλο (e-manage) που πιαστηκα μαλακας απο ανθρωπους που ακομα και σημερα μπορει να γραφουν εδω μεσα.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

option-D:
Αφού ο ύδρα ήταν χαλασμένος, να φανταστώ ότι τώρα τον έχεις πετάξει..
Γιατί (ενώ γνωριζόμαστε κάπως) μου είχες πει ότι θα μου τον έδινες σε καλή τιμή αν ήθελα..

Και για το μοτέρ-τουρμπίνα- ΕΜΒ, πες τα όλα.. Με το άθλημα δεν είμαστε και πολλοί που ασχολούμαστε εδώ μέσα..

dbs:

--- Quote from: option-D on May 03, 2012, 11:41:43 PM ---Αφού ο ύδρα ήταν χαλασμένος, να φανταστώ ότι τώρα τον έχεις πετάξει..
Γιατί (ενώ γνωριζόμαστε κάπως) μου είχες πει ότι θα μου τον έδινες σε καλή τιμή αν ήθελα..

Και για το μοτέρ-τουρμπίνα- ΕΜΒ, πες τα όλα.. Με το άθλημα δεν είμαστε και πολλοί που ασχολούμαστε εδώ μέσα..

--- End quote ---

esena tha sou po apo konta.

dbs:

--- Quote from: option-D on May 03, 2012, 11:41:43 PM ---Αφού ο ύδρα ήταν χαλασμένος, να φανταστώ ότι τώρα τον έχεις πετάξει..

--- End quote ---

ο hydra εσταλει για αναβαθμιση και αυτοι με ενημερωσαν για το προβλημμα ωπου και λυθηκε πληρωνοντας συνολικα 180 λιρες.
ο hydra εχει πουληθει στην τιμη των 150 ευρω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version